De zomer staat binnenkort voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over jouw plannen voor deze zonnige periode. Of je nu van plan bent om op vakantie te gaan, tijd door te brengen met familie en vrienden, of gewoon lekker te ontspannen, het is belangrijk om ook je kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

De zomer is een perfect moment om te investeren in jezelf en te werken aan je professionele ontwikkeling. Onze e-learning trainingen bieden je de mogelijkheid om 24/7, gedurende 12 maanden, vanaf iedere gewenste locatie te studeren. Of je nu thuis bent, op het strand ligt of zelfs in het buitenland verblijft, je kunt altijd toegang krijgen tot de nieuwste trainingen en certificeringen die jou helpen om voorop te blijven lopen in jouw vakgebied.

Laat deze zomer niet alleen een tijd van ontspanning zijn, maar ook een periode waarin je jezelf uitdaagt en groeit. Maak gebruik van onze flexibele e-learning mogelijkheden en haal het maximale uit je zomerseizoen. Wat zijn jouw plannen deze zomer? Waar ga jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Wij staan klaar om je te ondersteunen bij jouw training & certificering.

Education On Demand (e-learning)
Education on Demand (E.O.D.) bij DutchTrain biedt IT-gebruikers en -professionals een innovatieve en flexibele manier van leren. Deze door DutchTrain ontwikkelde methode combineert trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die gebruikers zelfstandig kunnen toepassen op hun leervraag. E.O.D. is gebaseerd op Hybrid Learning, een didactische methode die inspeelt op de moderne leerwensen van de cursist. Door middel van 1-op-1 training met een specialist op afstand en praktische opdrachten, maak je de benodigde vakkennis eigen. Bovendien krijg je individuele begeleiding van een ervaren coach, waarbij praktijkgerichte situaties en vraagstukken aan bod komen. Je bepaalt jouw eigen tempo en werkt onafhankelijk, wat de leerervaring uiterst flexibel maakt.

Een van de grootste voordelen van E.O.D. is de flexibiliteit. Je kunt zelf bepalen wanneer en waar u de training volgt, of dat nu op locatie is of thuis in uw eigen omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de diverse leermiddelen die altijd en overal toegankelijk zijn. Elke cursist volgt zijn eigen training in zijn eigen tempo en op zijn eigen locatie. Bovendien biedt E.O.D. aanvullende hulpmiddelen zoals labs (oefeningen), oefenexamens en 24/7 ondersteuning via e-mail*. Dit alles is 12 maanden lang online toegankelijk, waardoor je ruim de tijd hebt om de stof eigen te maken.

Klassikale trainingen
Natuurlijk staan onze docenten ook klaar om persoonlijk les te geven via ons open rooster. Je kunt eenvoudig de beschikbare data bekijken in de agenda bij de door jou gewenste training.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het plannen van je training. Wij staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je het meeste uit je training haalt. Bekijk de meest gevraagde trainingen hier.

Contact: Info@dutchtrain.nl of tel: 040-2200 202

*Indien beschikbaar in training