IT security is vandaag de dag een van de belangrijkste onderwerpen geworden. Ook DutchTrain besteed regelmatig aandacht hieraan in onze blog artikelen. Zoals u misschien wel weet worden internet criminelen steeds slimmer en sneller. Het is ontzettend belangrijk om uw infrastructuur goed te beveiligen en te weten wie er op uw netwerk komt. Omdat DutchTrain het belang in ziet van het goed kunnen beveiligen van uw bedrijfs- of klantgegevens bieden wij de beste security trainingen aan van verschillende vendoren.

Mocht u een desbetreffende training niet kunnen vinden, dan kunt altijd contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. Tel: 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl

Instructor-Led (Klassikaal)

Deze resultaatgerichte klassikale security trainingen worden gegeven met behulp van onze trainers en oefeningen uit de praktijk. Dat kan uitsluitend met de inzet van ervaren docenten, die beschikken over de juiste expertise. Trainers die uit de praktijk komen en ‘de weg weten in hun vakgebied’. Periodiek worden opleidingen en trainingen gegeven met open inschrijving op locaties door heel Nederland.

Examens

Na afloop van de training kunt u bij ons in het Test Center ook het examen* afnemen. DutchTrain is een officieel geaccrediteerd Test Center voor Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

*Indien beschikbaar