Examens


DutchTrain is een officieel geaccrediteerd Test Center voor Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide & Certiport. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw examen(s) in te boeken op basis van een factuur. Voor het inboeken van een examen kunt u bellen naar: 040-22 00 202

Waarom u voor DutchTrain zou moeten kiezen:
– Gratis parkeergelegenheid
– Gelegen aan de uitvalswegen van Eindhoven
– De mogelijkheid om 5 dagen per week uw examen te maken
– 23 inch monitor
– Aanwezigheid van een tweetal oplaadpunten voor uw elektrische/hybride auto
– De koffie/thee staat voor u klaar

Voor actuele informatie over examennummers en titels verwijzen wij u naar de volgende link:
Microsoft
Microsoft Office Specialist (MOS)
Cisco
IBM
Citrix
CompTIA
EC-Council
CWNP
VMware
Oracle
ISACA
Castle Worldwide
CertiPort
AWS

Inschrijfformulier examens:
Download hieronder het inschrijfformulier voor examens. Wanneer u deze volledig heeft ingevuld, kunt u uw inschrijving sturen naar info@dutchtrain.nl. U ontvangt van ons een bevestiging voor het ingeboekte examen.

Download hier uw inschrijvingsformulier: Inschrijfformulier examen

Bent u verhinderd?
Heeft u een examen bij ons ingeboekt maar bent u verhinderd? Laat ons dan minimaal 48 uur van tevoren dit weten, zodat wij voor u het examen kunnen reschedulen. Indien u niet aanwezig bent op de examenafspraak, wordt het examen als een no-show geregistreerd en dient u het examen opnieuw, tegen de volledige examenkosten kosten, in te plannen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de bevestiging die u ontvangt na het inboeken van het examen.