Leermethodes


– DutchTrain’ Dynamic Virtual Classroom

Een actieve klassikale training waarbij u of uw medewerkers vanaf iedere gewenste locatie kunnen deelnemen? Maak dan kennis met de Dynamic Virtual Classroom van DutchTrain. In onze Dynamic Virtual Classroom zijn zowel de docent als de cursisten zichtbaar met elkaar verbonden en kunnen documenten en beeldschermen met alle deelnemers worden gedeeld. Cursisten hebben de mogelijkheid, net zoals in een klassikale training, om zowel onderling als met de docent te communiceren en opdrachten te maken. Een actieve klassikale training maar dan op afstand. Bij DutchTrain maken we gebruik van ervaren docenten die beschikken over de juiste expertise. Trainers die uit de praktijk komen en ‘de weg weten in hun vakgebied’. Cursisten kunnen deelnemen aan de trainingen door middel van hun eigen device op een locatie naar keuze. Periodiek worden opleidingen en trainingen gegeven met open inschrijving. Al deze trainingen zijn ook mogelijk in onze Dynamic Virtual Classroom.

Een Incompany- of Maatwerktraining organiseren voor u en uw werknemers? Ook dat is mogelijk in onze Dynamic Virtual Classroom. DutchTrain helpt u graag met het organiseren en trainen van u of uw werknemers in DutchTrain’  Dynamic Virtual Classroom, aangepast aan uw situatie en wensen.

– Individuele Groeps Cursus (IGC)

Dit unieke systeem leert de cursisten tijdens de training uitsluitend die vaardigheden van Microsoft Office die men ook daadwerkelijk wil/moet leren. Niets meer en niets minder. Dit leidt al snel tot een flinke besparing van tijd en geld! Dankzij een groepsgrootte van gemiddeld 6 en maximaal 8 cursisten, is de cursist tijdens zijn training verzekerd van individuele aandacht en begeleiding en beschikt de docent over voldoende tijd om vragen omtrent de lesstof uitgebreid te beantwoorden. Men neemt deel aan een klassikale training, maar volgt zijn of haar individuele programma gebaseerd op de intake.

– Instructor-Led (Klassikaal)

Met behulp van onze trainers en oefeningen uit de praktijk bieden we resultaatgerichte, klassikale training. Dat kan uitsluitend met de inzet van ervaren docenten, die beschikken over de juiste expertise. Trainers die uit de praktijk komen en ‘de weg weten in hun vakgebied’. Periodiek worden opleidingen en trainingen gegeven met open inschrijving op locaties door heel Nederland.

Na afloop van de training kunt u bij ons in het Test Center ook het examen afnemen. DutchTrain is een officieel geaccrediteerd Test Center voor Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

– Education on Demand (E.O.D.)

Het Leerportaal van DutchTrain

Voor IT-gebruikers en -professionals maken we binnen DutchTrain gebruik van de methode ‘Education on Demand (EOD)‘ welke door ons ontwikkeld is.

E.O.D. is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.  De opdrachten zorgen ervoor dat u zich de vakkennis eigen maakt. U krijgt individuele begeleiding van een ervaren ‘coach’ waarbij situaties en vraagstukken uit de praktijk aan de orde komen. U bepaalt uw eigen tempo en werkt onafhankelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht.

Flexibiliteit
U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

Voordelen van Education On Demand
– Hybrid Learning (Certified trainer, Content, Video, Labs)
– Elke cursist volgt zijn eigen training in zijn eigen tempo op zijn eigen locatie,
– Labs(oefeningen)*
– Oefenexamens*
– 24/7 ondersteuning (24 uur, 7 dagen per week ondersteuning d.m.v. e-mail.)
– U heeft 12 maanden online toegang.
*indien beschikbaar

Voordelen voor u als cursist
– Productiviteit en mogelijkheden tot certificering  blijven behouden door flexibele planning.
– Individuele programma’s specifiek op de kennis en vaardigheden gericht die overeenkomen met gestelde einddoelen van de organisatie.
– Pre- en posttesten bewaken de voortgang en zorgen voor  maximaal rendement, wat tevens ook meetbaar is.
– DutchTrain maakt uitsluitend gebruik van geautoriseerd trainingsmateriaal welke opleiden tot de officiële certificering om het niveau van de trainingen te waarborgen.

– Incompany & Maatwerktrainingen

Passen de leermethodes niet helemaal bij de wensen van de training voor u of uw team. Met behulp van onze gespecialiseerde trainers en oefeningen uit de praktijk bieden we resultaatgerichte trainingen. Deze trainingen kunnen zowel klassikaal als in onze Education On Demand Leeromgeving*.

U kunt het trainingsprogramma & cursusmateriaal aanpassen aan uw wensen. En natuurlijk starten we op een moment en locatie naar uw keuze.

DutchTrain helpt u graag met met het organiseren en trainen van uw werknemers door middel van een incompany- of maatwerktraject, aangepast aan uw situatie en wensen.

Heeft u een opleidingsvraag of is deze nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: tel. 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl

* Indien beschikbaar