DutchTrain Detachering


IT Detachering van DutchTrain richt zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT personeel. Wij detacheren support medewerkers, als helpdeskmedewerkers, werkplekbeheerders, migratiemedewerkers en support engineers. Maar ook infrastructuur specialisten zoals systeembeheerders, system engineers en netwerkbeheerders.

Onze kernwaarden kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en heldere communicatie zorgen voor een duidelijke aanpak met een optimaal resultaat. De wensen van werkgever en de professional staan bij ons centraal. Ons doel is om deze twee samen te brengen met als doel ‘de juiste ICT professional op de juiste plaats’.

De motivatie van een DutchTrain medewerker

Wij geloven sterk in meedenken en vooruit kijken, mouwen opstropen en verantwoordelijkheden nemen, het beste willen bereiken en grenzen verleggen op het gebied van IT, hier herken je een medewerker van Dutchtrain aan.
Dit uiten we dat door het leveren van op maat gesneden medewerker met de juiste kwalificaties. Dit is voor ons alleen te realiseren door een hoge standaard te hanteren op het gebied van kwaliteit en service. We bewerkstelligen dit door onze klanten net dat stukje meer aandacht te geven dan als doorsnee geldt. Intern vertalen we het in een sterk gevoel van zelfontplooiing, kennisuitwisseling en uitdaging.

Door onze mensen constant te motiveren en stimuleren garandeert dat voor onze klanten een perfect eindproduct. Het garandeert onze klanten dat opdrachten worden uitgevoerd door uiterst gemotiveerde en deskundige medewerkers.

DutchTrain is een organisatie waar mensen trots op zijn om voor te mogen werken, die je als werknemer weet te boeien en binden. Wilt u als bedrijf goud winnen binnen uw vakgebied? Dan heeft u topspelers van DutchTrain nodig. Mensen die weten wat ze willen, hoe ze doelen bereiken en die zich door niets laten tegenhouden. Bij Dutchtrain werken we met toppers. Mensen waarop we blind vertrouwen, voor opdrachtgevers waarmee we kunnen lezen en schrijven.

Heeft u vacatures of heeft u (tijdelijk) extra inzet nodig?
Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs Tel: 040-2200202 of info@dutchtrain.nl

Beschikbare Consultants

Heeft u (tijdelijk) extra inzet nodig binnen uw bedrijf? Hier krijgt u een indruk van de beschikbare consultants. Heeft u interesse?
Neem contact op met DutchTrain Detachering.

Functie: Gecertificeerd Big Data & Data Architectuur Specialist

Deze communicatieve Big Data en Data architectuur specialist haalt uit verschillende databronnen nieuwe waardevolle informatie en weet daarnaast als geen ander een nieuwe professionele Big Data omgeving te creëren om deze waardevolle informatie op te slaan. Ook is deze Specialist BiSL gecertificeerd.

Onze Specialist spreekt meerdere talen ( Nederlands & Engels) waaronder Frans als moedertaal, heeft ervaring met ERP Programma’s zoals SAP, AFAS, Magento, CRM, Onguard, en pakt opdrachten doelgericht en nauwkeurig aan.


Functie: Zeer ervaren Systeembeheerder & Servicedesk Coördinator

Deze zeer ervaren klant- en servicegerichte Systeembeheerder en Servicedesk Coördinator heeft meer dan 20 jaar ervaring in de volgende functies; Functioneel beheerder, Applicatiebeheerder, Informatie analist & Teamleider. En dat is terug te zien in zijn prestaties. Deze zijn o.a. het opzetten van een 2de lijns helpdesk inclusief het verlenen van ondersteuning en het opzetten van een volledige ICT afdeling in een groeiend bedrijf.

Daarnaast heeft onze Systeembeheerder affiniteit met licentiebeheer, technisch onderhoud van computers, volledig beheer hardware, heeft ervaring met de volgende programma’s Windows, USER, Wireless Network, Office, Citrix, VMware, Admintools en enige ervaring met inkoop. Deze Systeembeheerder en Servicedesk Coördinator is een toegevoegde waarde voor uw organisatie.


Functie: Coördinator & Helpdeskmedewerker

Deze communicatieve en flexibele Coördinator en Helpdeskmedewerker heeft affiniteit met de gezondheidszorg. En is dan ook bekend met de volgende softwareapplicaties: Cura, Qurentis, Aysist, Ayton. Daarnaast kan deze Coördinator en Helpdeskmedewerker zeer goed uit de voeten met Microsoft Office.


Heeft u interesse in een van onze beschikbare consultants? Neem contact op met DutchTrain Detachering
info@dutchtrain.nl of tel: 040-2200 202.