Microsoft 365

Op het gebied van Microsoft 365 zijn een van de eerste Role-based certificeringen beschikbaar gekomen. Deze nieuwe Role-based certificeringen trainingen zullen meer gericht zijn op de specifieke werkvelden en daardoor een betere aansluiting geven op de arbeidsmarkt.

Er zijn op dit moment 6 associate certificeringen en 1 expert certificering beschikbaar. Voor het starten met de certificering voor Microsoft 365 start u met een van de 5 Associate workload certificeringen. Voordat u start met de Associate certificeringen is er de certificering Microsoft 365 Fundamentals beschikbaar. Deze certificering is niet verplicht om te starten met de Associate Certificeringen.

Binnenkort komen er meer online trainingen op het gebied van Microsoft 365 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Bent u op zoek naar een Microsoft 365 training? Hieronder vindt u alle Microsoft 365 trainingen welke vanaf heden beschikbaar zijn in onze Education On Demand Omgeving (E-Learning). Weet u nog niet welke training het beste bij u past? Klik hier voor onze Microsoft 365 Roadmap