In onze nieuwsbrief en blog artikelen spreken we regelmatig over cyber security en het belang daarvan. Veel van de maatregelen om risico’s tegen te gaan, kunnen door medewerkers genomen worden.

Maar een goed beveiligde infrastructuur en kennis van weten wie er op je netwerk zich bevindt, is zeker net zo belangrijk. Aanvallen op netwerken zijn helaas vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld geworden. Uit recent onderzoek blijkt dat ruim de helft van de ondervraagde organisaties 6 of meer cyberaanvallen of datalekken in de afgelopen 12 maanden heeft ondervonden. En bijna twee derde van de organisaties heeft te maken gehad met verschillende soorten aanvallen, van inbraak in het netwerk tot aan phishingmails en ransomware. De kans dat criminelen uw bedrijfsnetwerk aanvallen is dus heel groot.

Daarom is een goede beveiliging van de infrastructuur en weten wie er op je netwerk is onontbeerlijk. Ook wij krijgen hier steeds meer vragen over, dus is het voor ons een logische stap om u de beste beveiligingstrainingen van EC-Council aan te bieden.