Bijna iedereen heeft wel eens van Microsoft Excel gehoord. Het is namelijk het grootste spreadsheet ter wereld. Het programma Excel is afkomstig van Microsoft en vormt samen met Word, Powerpoint, Outlook, Access, Project, SharePoint & One Note het Microsoft Office pakket.

Het programma biedt enorm veel mogelijkheden, maar als basis is het een rekenbladprogramma. Het verwerken van cijfers en het managen van data is de voornamelijkste functie. Daarnaast biedt Excel een groot aantal functies waardoor u berekeningen kunt uitvoeren, data analyseren, formules toepassen of een grafiek kunt maken. Of u nou zelfstandig bent of een multinational leidt, een training Excel zorgt voor tijdsbesparing. U leert tijdens de training uitsluitend die vaardigheden van Microsoft Excel die men ook daadwerkelijk wil/moet leren. Niets meer en niets minder. Uw individuele programma wordt gebaseerd op een intake.

Indien gewenst kunt u de Excel training afsluiten met een Microsoft Office Specialist examen (MOS). Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een training Microsoft Excel, voor u en uw werknemers, bij u op locatie? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: tel 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl