IT security is vandaag de dag een van de belangrijkste onderwerpen geworden. Ook DutchTrain besteed regelmatig aandacht hieraan in onze blog artikelen. Zoals u misschien wel weet worden internet criminelen steeds slimmer en sneller. Het is ontzettend belangrijk om uw infrastructuur goed te beveiligen en te weten wie er op uw netwerk komt. Omdat DutchTrain het belang in ziet van het goed kunnen beveiligen van uw bedrijfs- of klantgegevens bieden wij de beste security trainingen aan van verschillende vendoren.

Mocht u een desbetreffende training niet kunnen vinden, dan kunt altijd contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. Tel: 040-2200 202 of info@testdev.nl

Education on Demand (E.O.D.)

Het Leerportaal van DutchTrain

Binnen DutchTrain maken wij gebruik van de methode ‘Education on Demand (EOD)‘ welke door ons ontwikkeld. Deze leermethode is voor alle IT-gebruikers en -professionals.

E.O.D. is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.  De opdrachten zorgen ervoor dat u zich de vakkennis eigen maakt. U krijgt individuele begeleiding van een ervaren ‘coach’ waarbij situaties en vraagstukken uit de praktijk aan de orde komen. U bepaalt uw eigen tempo en werkt onafhankelijk.

Flexibiliteit
U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

Voordelen van Education On Demand
– Hybrid Learning (Certified trainer, Content, Video, Labs)
– Elke cursist volgt zijn eigen training in zijn eigen tempo op zijn eigen locatie,
– Labs(oefeningen)*
– Oefenexamens*
– 24/7 ondersteuning (24 uur, 7 dagen per week ondersteuning d.m.v. e-mail.)
– U heeft 12 maanden online toegang.
*indien beschikbaar

Examens

Na afloop van de training kunt u bij ons in het Test Center ook het examen* afnemen. DutchTrain is een officieel geaccrediteerd Test Center voor Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

*Indien beschikbaar