Scrum is één van de Agile frameworks. Door middel van scrum wordt software ontwikkeld op een effectieve en flexibele manier. Dit gebeurt dan ook in teamverband.

Het teamverband bestaat uit zelf-organiserende teams. Deze zelf-organiserende teams bestaan uit scrum rollen en verschillende specialisten. Iedereen uit het team is betrokken bij het verdelen van taken, plannen en het tackelen van eventuele problemen.

Maar wanneer wordt Scrum nou gebruikt? Vaak wordt het toegepast als de klant verwacht dat er nog veel veranderingen tijdens het proces moeten worden doorgevoerd. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de klant nog niet weet hoe bepaalde taken uitgevoerd dienen te worden en dus nog wil bijsturen.

DutchTrain biedt meerdere Scrum trainingen aan. De meest gevraagde trainingen vindt u op deze pagina. Mocht u een desbetreffende training niet kunnen vinden? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Tel: 040 – 2200 202 of info@dutchtrain.nl.

Meerdere van deze trainingen zijn ook beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving. Daarnaast biedt DutchTrain ook trainingen aan op het gebied van projectmanagement.