Wie zijn wij


Dutchtrain Verder niks nodig
Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid zorgen voor permanente ontwikkeling en verhoging van inzetbaarheid van de medewerkers binnen uw organisatie.

Dutchtrain wil niet de grootste zijn, wèl de beste!
De zienswijze van Jos Janssen op het gebied van training en opleiding heeft geleid tot de oprichting van Dutchtrain in 2012. Het gaat hierbij vooral om de unieke wijze waarop kennis wordt verbonden met theorie en praktijk. De aanpak geldt voor alle trainingen en opleidingen, die onder de vlag van Dutchtrain worden gegeven. Door relaties worden wij getypeerd als betrouwbaar, bekwaam, innovatief en betrokken.

Dutchtrain en automatisering zijn nauw met elkaar verbonden. Jos Janssen was één van de eerste Certified Partner for Learning Solutions, die kennis en kunde (services)  met elkaar combineert. Samen met gespecialiseerde partners worden oplossingen geboden met betrekking tot ontwikkelvraagstukken en consultancy, zodat u altijd voorbereid bent op de toekomst. Behalve klassikale trainingen of maatwerk is het ook mogelijk om deze trainingen te geven via E-learning en Education on demand.

Dutchtrain staat voor een compleet pakket trainingen op elk vakgebied waar uw organisatie behoefte aan heeft. En dat bedoelen wij letterlijk! Dutchtrain levert de juiste training. En als de door u gewenste training nog niet bestaat, dan ontwikkelen wij deze. Gewoon omdat wij daar goed in zijn.