Opleidingsfilosofie


Dutchtrain Verder niks nodig
Inspiratie bieden om grenzen te verleggen, talent tot bloei brengen of ambities versterken. Wij bieden u het juiste gereedschap aan om deze doelen te verwezenlijken. Niet alleen binnen uw organisatie maar ook voor medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Het geeft zelfvertrouwen en maakt het leven daardoor leuker en makkelijker.

Dutchtrain wil voor mens en organisatie meer kunnen betekenen. Nu en in de toekomst. Daarom streven wij naar een mix van de juiste ingrediënten om opleidingstrajecten tot een succesvol einde te brengen. Veel praktijk en persoonlijke aandacht. Hierbij staan opdrachtgever en cursist centraal.

Dutchtrain verzorgt opleidingen en trainingen, waarbij het accent ligt op trainen en niet op doceren. Dat kan uitsluitend met de inzet van ervaren docenten, die beschikken over de juiste expertise. Trainers die uit de praktijk komen en ‘de weg weten in hun vakgebied’. Periodiek worden opleidingen en trainingen gegeven met open inschrijving op locaties in de Randstad en Brabant. Daarnaast is het altijd mogelijk om opleidingen en trainingen in-company te verzorgen. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Dutchtrain is gericht op het in praktijk brengen van kennis en vaardigheden. Hoe en waarom staan daarbij centraal. Door te werken in kleine groepjes wordt de aanpak bijna individueel. Hierdoor ontstaat flexibiliteit in inhoud en tijd. Het lesmateriaal is modulair opgebouwd en dat maakt elke vorm van maatwerk mogelijk.

Dutchtrain luistert eerst en komt dan met een mogelijke oplossing in de vorm van praktijkgerichte training. U, als opdrachtgever, geeft aan waar de behoeftes en mogelijke knelpunten liggen bij bedrijf of organisatie. Dutchtrain biedt vanuit haar ruime praktijkervaring de helpende hand.