Microsoft Azure

Op het gebied van Microsoft Azure zijn de eerste Role-based certificeringen beschikbaar gekomen. Deze nieuwe Role-based certificeringen en bijbehorende trainingen zullen meer gericht zijn op de specifieke werkvelden en hierdoor beter aansluiten op de arbeidsmarkt.

Tot op heden zijn er 3 associate certificeringen en 2 expert certificeringen uitgerold. Voor het starten met de Associate Azure certificeringen zijn er drie Fundamentals certificeringen beschikbaar; Azure Fundamentals, Azure AI Fundamentals & Azure Data Fundamentals. Deze certificeringen zijn niet verplicht om te starten met de Azure Associate certificeringen.

Ook zijn er 5 Microsoft Azure Specialty certificceringen; Microsoft Certified Azure for SAP Workload, Microsoft Certified Azure IoT Developer & Microsoft Virtual Desktop, Microsoft Certified Cosmos DB Developer & Microsoft Certified Azure Support Engineer for Connectivity.

Bent u op zoek naar een Azure training? Hieronder vindt u alle certificeringen en bijbehorende azure trainingen welke beschikbaar zijn in ons open rooster.

Voor meer informatie over de Microsoft Azure trainingen en/of certificeringen, neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Tel: 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl