Bright Cubes

Veel organisaties die met grootschalige complexe ontwikkelingen bezig zijn voelen de noodzaak van grootschalig veranderen. Hun ambitie is om betere, innovatievere producten te leveren tegen lagere kosten om zo de concurrentie voor te blijven.

SAFe5.0 ® werkt net als Scrum met dedicated teams die samen, vanuit één geprioriteerde lijst, volgens het pull-principe klantwensen wegwerken. Teamleden zijn dus beschikbaar om elkaar te helpen om een klantwens af te handelen, zodat meer klantwensen worden afgehandeld en de werkvoorraad slinkt.

Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Bright Cubers werken met een “Heart for IT” aan grensverleggende technologie, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Voortdurend kijken we naar de horizon op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe concepten en nieuwe visies en delen onze kennis met collega’s, klanten en iedereen die wil leren, kan leren. Aldus Alex Verstappen, Directeur van Bright Cubes

Bright Cubes was op zoek naar een kennispartner die met hun meedenkt en hun ondersteunt. Wij hebben dit gevonden in DutchTrain, aldus Alex Verstappen directeur van Bright Cubes. Op dit moment traint DutchTrain onze mensen in SAFe 5.0. Al onze kennisbehoeften brengen wij bij op dit moment onder bij DutchTrain. DutchTrain ondersteunt ons in het opleiden en certificeren van onze Bright Cubers zodat zij hun werkzaamheden bij onze klanten beter kunnen uitvoeren. De samenwerking met DutchTrain is optimaal. Zij denken met ons mee, bieden oplossingen en certificeren onze mensen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met DutchTrain.

Alex Verstappen, directeur Bright Cubes.

Panasonic Netherlands

“Opleiding is een belangrijk middel om personeel binnen te halen en aan je bedrijf te binden, maar budgetten zijn meestal niet onbeperkt. Vooral dan is het zaak de juiste partners te kiezen, die effectief en met een aantrekkelijke inhoud de trainingsbehoeften kunnen invullen. DutchTrain is voor ons zo’n partner.”

Ron Wille – Panasonic Netherlands

Joanknecht & Van Zelst

“Dutchtrain heeft ons uitstekend geholpen met een specifieke vraagstelling omtrent een training in het kader van informatie- / projectmanagement. De training heb ik als zeer leerzaam ervaren. De docent had veel praktijkkennis, was prettig in omgang en een fijne sparringpartner waardoor deze training aan alle verwachting heeft voldaan. Ik zou iedereen deze training kunnen aanbevelen.”

Joost Kemps – Joanknecht & Van Zelst

coram logo

Coram International B.V.

“De reden om te kiezen voor trainingen van DutchTrain zijn voortgekomen uit het feit dat men veel trainingsaanbod heeft, maar specifiek voor mij de online mogelijkheden, waarbij ik zelf mijn tijd kan indelen en terug kan vallen op ondersteuning vanuit DutchTrain wanneer dat mij uitkomt. De online omgeving is zeer stabiel met een goede performance. In het geval dat dit niet is, wordt dit ook direct opgepakt en opgelost. Ik heb dat in een jaar 2 keer meegemaakt. Ik zou daarom ook anderen DutchTrain kunnen aanbevelen.”

Eric Boerboom – Coram International B.V.

Corporate ICT Manager of the Coram group

logo nike
NIKE Holding E
urope B.V.

NIKE Holding Europe B.V., Hilversum is part of NIKE International. To sustain the growth and dynamism of the digital commerce department (Nike.com), the company faces the need to have business analysts that can deal with complex technical/data challenges. For this we need a SQL training.

The training had  to be tailor made solution tot fit our learning needs and DutchTrain offered a solid intake and advised us about the different possibilities to get the required results.

The solution offered a course based on Microsoft Module 2778 TransAct SQL and altered per our wishes to come to a tailor made solution.

The training was a success  and the Analysts have benefited from the training and met the goals we set out to reach. The team had the freedom to discuss practical work situations at the training. Average score of the training: 9,5

We happily recommend DutchTrain and we surely will contact them again when a training need arises.

DutchTrain excels in:
– Professional advise
– Thorough approach
– Transparent communications
– Good logistics skills
– Excellent training
– Costumer oriented

novotek-logo

Novotek BV

Wij vertrouwen al jaren op de kennis van DutchTrain als het gaat om IT-opleidingen. Samen met DutchTrain kijken we jaarlijks hoe we binnen ons opleidingsbudget het beste tegemoet kunnen komen aan onze eisen en wensen. We zijn uitgekomen op een e-learning training op VMWare en een in-house SQL-training op maat. Het voordeel van e-learning is dat onze medewerkers in hun eigen tempo gefaseerd de stof tot zich kunnen nemen, terwijl ik op hoofdlijnen de voortgang kan volgen. Voor vragen kan men te allen tijde terecht bij de e-learning coach, maar dat is nog niet nodig geweest. De eerste resultaten zijn positief.

Met vriendelijke groeten / Salutations Distinguées / Mit freundlichen Grüßen / Kind regards,
Kees Lambregts

kss logo

KSS B.V.

Medewerkers van KSS gaan al jaren naar de trainingen van DutchTrain, vooral technische Microsoft-trainingen en ITIL. De samenwerking met DutchTrain is prettig, er wordt met ons meegedacht en DutchTrain komt geregeld met nieuwe concepten die aansluiten bij onze behoefte. Een ander belangrijk punt voor ons is dat als we met DutchTrain afspreken dat de klassikale training in Eindhoven wordt gegeven, deze ook daadwerkelijk in Eindhoven wordt gegeven.

cissp_logo
CISSP.com

DutchTrain has been an excellent partner for CISSP.com over the past 5 years. They provide the best self-study training products and excellent customer service for IT professionals. In the training market where there are plenty of providers and products, they stand out as an organization that wants to deliver the best training content on the market and to make sure that their customers succeed.

Andrew A. Afifi,
M.Sc. Network Security, CISSP Managing Director and Founder
CISSP.com CISSP.com