Microsoft certificeringen zijn een essentiële stap voor professionals die hun vaardigheden en kennis willen valideren in de steeds veranderende wereld van technologie. Deze certificeringen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van cloud computing en data-analyse tot softwareontwikkeling en IT-beheer. Microsoft zorgt ervoor dat hun certificeringsprogramma’s regelmatig worden bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste industriestandaarden en technologische vooruitgangen. Dit betekent dat professionals voortdurend toegang hebben tot de meest actuele en relevante informatie en tools die nodig zijn om succesvol te blijven in hun vakgebied.

De dynamiek van de technologie-industrie vereist dat IT-professionals en ontwikkelaars hun kennis en vaardigheden continu bijwerken. Microsoft begrijpt deze behoefte en past daarom regelmatig de inhoud en structuur van hun certificeringen aan. Deze keer gaat het over Microsoft Dynamics 365. Benieuwd naar deze nieuwe certificering? Je vindt hier alle details.

Microsoft Certified: Dynamics 365 Customer Experience Analyst Associate
Microsoft heeft aangekondigd dat er eind september 2024 een nieuwe certificering beschikbaar komt voor Dynamics 365. De Microsoft Certified: Dynamics 365 Customer Experience Analyst Associate certificering is ontworpen om professionals te helpen hun vaardigheden in klantbeleving te bewijzen. Deze certificering richt zich op het versterken van klantrelaties en het vergroten van klantloyaliteit door gebruik te maken van Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Insights, en Dynamics 365 Customer Insights.

Daarnaast zal Microsoft enkele bestaande Dynamics 365 certificeringen met ingang van 30 november 2024 stopzetten. De betreffende certificeringen en hun bijbehorende examens die zullen worden beëindigd, zijn onder meer de Dynamics 365 Sales Functional Consultant Associate met Exam MB-210, Dynamics 365 Customer Insights Functional Consultant Associate met Exam MB-220 en Dynamics 365 Customer Insights Specialty met Exam MB-260.

De nieuwe certificering en vaardigheden zullen de verschillende onderwerpen behandelen die momenteel door deze bestaande certificeringen wordt getoetst. Dit betekent dat professionals die hun huidige certificeringen willen vernieuwen of hun vaardigheden verder willen verifiëren, zich het beste kunnen richten op de nieuwe Microsoft Certified: Dynamics 365 Customer Experience Analyst Associate certificering.

Hulp nodig bij het kiezen van een certificering?
Heb je hulp nodig bij het kiezen van een certificering? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl