Heb jij ook nog niet besloten waar jouw opleidingsbudget naar toe gaat? En is het dan een training of een volledige certificering? Want waarom het behalen van die certificering nu zo belangrijk is? Wij geven je dé 5 redenen waarom een certificering jou verder helpt in je IT-carrière.

 1. Betere positie arbeidsmarkt
  Het behalen van een certificering zorgt voor een verbeterde positie op de arbeidsmarkt. 7 op de 10 werkgevers zijn op zoek naar gecertificeerd personeel.
 2. Betere prestaties
  Het behalen van een certificering zorgt voor betere prestaties op de werkvloer, je hebt namelijk de nieuwste kennis en vaardigheden in huis.
 3. Validatie van kennis
  Het behalen van een certificering valideert je kennis & vaardigheden. Vele certificeringen zijn wereldwijd bekend bij werkgevers & organisaties. 
 4. Je kennis & vaardigheden zijn up-to-date
  Door middel van het behalen van een certificering laat je zien dat je kennis & vaardigheden up-to-date zijn.
 5. Het geeft zelfvertrouwen
  En natuurlijk zorgt het behalen van een certificering voor zelfvertrouwen in je eigen kennis & vaardigheden. Jij hebt het namelijk helemaal aan jezelf te danken dat je dat examen succesvol hebt afgerond!

Weten hoe wij jou kunnen helpen om jouw IT-carrière een boost te geven met de juiste certificering? Tel: 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl