NIEUW: Implementing and Administering Cisco Solutions| CCNA | 200-301 E-Learning

NIEUW: Implementing and Administering Cisco Solutions| CCNA | 200-301 E-Learning
Cisco heeft eind februari de nieuwe certificeringen geïntroduceerd. Veel klassikale Cisco trainingen zijn al enige weken beschikbaar, maar we kunnen u nu ook laten weten dat de eerste nieuwe Cisco training in onze Education on Demand Omgeving beschikbaar is. Vanuit huis voor de nieuwe Cisco CCNA certificering studeren is vanaf nu geen probleem meer met onze nieuwe E-Learning training Implementing and Administering Cisco Solutions.

Cisco Certified Network Associate (CCNA)
Cisco Associate certificeringen kunnen behaald worden met één examen en eventueel één bijbehorende training.

Tot de nieuwe Cisco Associate certificeringen behoren ook de DevNet certificeringen. Deze certificeringen zijn bedoeld voor netwerkprofessionals en softwareontwikkelaars welke applicaties voor het nieuwe netwerk optimaliseren en ontwikkelen.

Voor het behalen van uw CCNA certificering dient u succesvol deel te nemen aan nog maar één examen; examen 200-301. Dit examen zal meerdere Cisco-technologieën toetsen op het gebied van Routing & Switching, Collaboration, Security, Data Center, Wireless & Service Provider, Hiermee wordt de CCNA certificering meer conceptueel. Er wordt verwacht dat er een breede kennis is met betrekking tot de Cisco producten. Wanneer u zich meer wil toeleggen op een bepaald thema, dient u een CCNP certificering te behalen. De CCNA certifcering is overigens niet meer een vereiste om deel te nemen aan een van de CCNP certificeringen.

De Implementing and Administering Cisco Solutions| CCNA | 200-301 training
De training voor implementatie en beheer van Cisco-oplossingen (CCNA) biedt u een breed scala aan fundamentele kennis voor alle IT-carrières. U leert hoe u basis IPv4- en IPv6-netwerken installeert, bedient, configureert en verifieert. Lees hier meer over de online CCNA | 200-301 training…

E.O.D. is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. De opdrachten zorgen ervoor dat u zich de vakkennis eigen maakt.

Voordelen van Education On Demand
– Hybrid Learning (Certified trainer, Content, Video, Labs)
– Elke cursist volgt zijn eigen training in zijn eigen tempo op zijn eigen locatie
– Oefenexamens
– U heeft 12 maanden online toegang
– U kunt op iedere gewenste plek studeren
– Leidt op tot een officiële wereldwijd erkende certificering*

*Indien u succesvol deelneemt aan het examen

Heeft u nog vragen over onze nieuwe Cisco CCNA E-Learning training of onze leermethodes? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs tel:040-2200 202 of info@dutchtrain.nl.

April 2019