NIEUW: Microsoft Azure DevOps Engineer Expert | AZ-400 E-Learning

Vorige week lieten wij u al weten dat Microsoft de certificeringen op het gebied van Microsoft 365 & Azure verder aan het uitbreiden is. Ook bij DutchTrain zijn we bezig om ook steeds meer nieuwe trainingen toe te voegen aan onze Education On Demand Omgeving. Onze nieuwste training hadden we al een tijdje geleden aangekondigd en vanaf vandaag is de training Microsoft Azure DevOps Engineer | AZ-400 dan ook officieel beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Microsoft Certified Azure DevOps Engineer Expert| AZ-400
De training Microsoft Azure DevOps Engineer Expert is de zesde nieuwe Role-based Azure training welke beschikbaar is in onze online omgeving. De training leidt u op tot een Azure Associate certificering.

Voor het behalen van de Azure DevOps Engineer Expert certificering dient u in het bezit te zijn van een van de volgende certificeringen:
Microsoft Azure Administrator Associate | AZ-103
Microsoft Azure Developer Associate | AZ-203

DutchTrain kan de eerste 5 van de 8 certificeringen van Azure zowel in klassikaal als in onze Education On Demand om geven aanbieden. De overige Azure certificeringen zijn natuurlijk al wel klassikaal beschikbaar.

– Microsoft Azure Fundamentals | AZ-900
– Microsoft Azure Administrator | AZ-103
– Microsoft Azure Developer | AZ-203
– Microsoft Azure Architect Expert | AZ-300 + AZ-301

Naast bovenstaande Azure certificeringen zijn er nog 4 andere certificeringen beschikbaar. Naar verwachting komen deze trainingen begin 2020 in onze Education On Demand Omgeving beschikbaar

– Microsoft Certified Azure AI Engineer Associate | AI-100 (Q1/Q2 2020)
– Microsoft Certified Azure Data Scientist Associate | DP-100 (Q1/Q2 2020)
– Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate | DP-200 + DP-201 (Q1/Q2 2020)
–  Microsoft Certified Azure for SAP Workloads Specialty | AZ-120 (Coming Soon)

Twee weken geleden maakten wij al bekend dat er de Specialty certificering Microsoft Certified Azure for SAP Workloads beschikbaar is gekomen. Lees daar hier meer over…

De nieuwe trainingen van Microsoft zijn meer gericht op de specifieke werkvelden en sluiten hierdoor beter aan op de huidige arbeidsmarkt. Niet alleen op het gebied van Azure zijn Role-based certificeringen beschikbaar gekomen, lees daar hier meer over…

Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft 365 en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Microsoft Azure DevOps Engineer of de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

December 2019