Microsoft Azure

Op het gebied van Microsoft Azure zijn de eerste Role-based certificeringen beschikbaar gekomen. Deze nieuwe Role-based certificeringen en bijbehorende trainingen zullen meer gericht zijn op de specifieke werkvelden en hierdoor beter aansluiten op de arbeidsmarkt.

Tot op heden zijn er 7 associate certificeringen en 2 expert certificeringen uitgerold. Voor het starten met de Associate Azure certificeringen zijn er drie Fundamentals certificeringen beschikbaar; Azure Fundamentals, Azure AI Fundamentals & Azure Data Fundamentals. Deze certificeringen zijn niet verplicht om te starten met de Azure Associate certificeringen.

Ook zijn er 2 Microsoft Azure Specialty certificceringen; Microsoft Certified Azure for SAP Workload, Microsoft Certified Azure IoT Developer & Microsoft Virtual Desktop.

Bent u op zoek naar een Azure training? Hieronder vindt u alle certificeringen en bijbehorende azure trainingen. Of weet u nog niet welke training het beste bij u past? Klik hier voor onze Microsoft Certified Azure Roadmap