NIEUW: Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform | MS-201 E -Learning

Goed nieuws! We hebben weer een nieuwe online training in onze Education On Demand Omgeving. De nieuwe Microsoft training MS-201 | Implementing a hybrid and secure messaging platform is vanaf heden beschikbaar. En kan natuurlijk ook als E-Learning pakket gecombineerd worden. Dus vanuit huis studeren voor de nieuwste certificeringen, dat kan bij DutchTrain.

Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platfom | MS-201
De training Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platfom | MS-201, is de tweede training voor het behalen van de certificering Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate. Beide examens MS-200 & MS-201 dient u hiervoor succesvol af te leggen. Natuurlijk kunt u de trainingen Planning and Configuring a Messaging Platform E-Learning | MS-200 & Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platfom | MS-201 ook gecombineerd worden in een pakket zodat u alle kennis en vaardigheden straks in huis heeft voor het behalen van deze certificering.

De certificering Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate is een van de 6 Microsoft 365 Associate certificeringen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid voor het behalen van een Microsoft 365 Fundamentals & Microsoft 365 Expert certificering.

Microsoft 365 Certificeringen
Naast de certificering Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate, kunnen we bij DutchTrain ook al 3 andere volledige certificeringen aanbieden, in onze Education On Demand Omgeving, op het gebied van Microsoft 365:

Microsoft 365 Fundamentals | MS-900
Microsoft 365 Modern Desktop Administrator Associate | MD-100 & MD-101
Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert | MS-100 & MS-101

We zijn natuurlijk hard aan het werk om ook de overige Microsoft 365 trainingen voor u beschikbaar te maken in onze Education On Demand Omgeving.

Een groot gedeelte van de nieuwe Microsoft Role-based traingen vindt u bij DutchTrain al terug in onze Education On Demand Omgeving. Mocht u vragen hebben wanneer een specifieke training beschikbaar wordt, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: Tel 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl

Niet alleen op het gebied van Microsoft 365 maar ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Managing Modern Desktop | MD-101 of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Mei 2020