Bent u al CCNA Routing & Switching gecertificeerd? 10 redenen om dat nu te doen

Bent u al CCNA Routing & Switching gecertificeerd? 10 redenen om dat nu te doen

Het behalen van een Cisco CCNA Routing and Switching-certificering is de beste manier om je voor te bereiden op een succesvolle carrière. Dat is op zichzelf al een geweldige reden. Maar er zijn nog veel meer.

1. Gecertificeerd door de Networking Leader
Cisco is toonaangevend op het gebied van routing & switchingstechnologieën en is in veel branches de meeste gebruikte software. Een overgroot gedeelte van het hedendaagse internetverkeer gaat via de Cisco infrastructure paden. Wanneer u getraind en gecertificeerd bent in het werken met Cisco producten zullen uw vaardigheden een grotere marktwaarde hebben.

2. Netwerkervaring is gebouwd op certificering
Sinds het CCNA-programma is gestart, zijn Cisco-certificeringen begeerd door netwerkingenieurs en werkgevers over de hele wereld. Volgens recent onderzoek van IDC behoren Cisco-vaardigheden tot de meest belangrijke vaardigheden bij het aannemen van personeel. Ze worden vaker opgenomen in de gevraagde vaardigheden dan 97 procent van alle andere eisen. De behoefte aan begrip van netwerkinfrastructuur en -protocollen en hoe ze samenwerken, is altijd relevant geweest. Een Cisco CCNA Routing and Switching-certificering biedt u de kennis en expertise zelfs als technologieën blijven veranderen en verbeteren. De certificering leert u het installeren, monitoren en troubleshooten van de netwerkinfrastructuur.

3. Uw loopbaan in de lift
Met een CCNA Routing and Switching-certificering heeft uw IT-carrièrepad onbeperkte mogelijkheden. IDC heeft geconstateerd dat zeven van de tien organisaties op zoek zijn naar certificeringen wanneer ze op zoek zijn naar medewerkers. Met Cisco kunt u het traject Routing and Switching naar voortzetten, waarbij u de Professional- en Expert-niveaus doorloopt. Daarnaast kunt u uw kernvaardigheden toepassen op technologieën zoals Cloud, Collaboration, Data Center, Network Programmability, Wireless of Security. Deze groeiende specialiteiten brengen IT naar voren. Met een Cisco certificering, bent u op een unieke manier voorbereid om uw carrière in elke gewenste richting vorm te geven.

4. Netwerkevolutie in het digitale tijdperk
Naarmate bedrijven steeds meer worden gedigitaliseerd, ondergaat de netwerkinfrastructuur een radicale verandering. Veel traditionele netwerken hebben plaatsgemaakt voor een softwaregestuurde netwerkarchitectuur die afhankelijk is van virtualisatie, automatisering, analyse, cloud service management en het vermogen van het netwerk om te kunnen uitbreiden. Uit recent IDC-onderzoek blijkt dat netwerkengineers en -architecten enkele van de belangrijkste IT-rollen zijn die deze veranderingen ondersteunen met zicht op de toekomst.

5. Op de hoogte van de nieuwste technologieën
Naast het samenvatten van belangrijke netwerkarchitectuurverschuivingen, onderzoekt Cisco continu het veranderende IT-landschap voor ontelbare technologische ontwikkelingen die een impact hebben op onze certificeringen en uw functie als netwerkprofessional. De certificering CCNA Routing & Switching is geen uitzondering. Cisco’s laatste herziening van het curriculum omvat een goed begrip van QoS-elementen (Quality of Service) en de toepasbaarheid ervan, de interacties en netwerkfuncties van firewalls en draadloze controllers en access points, plus extra aandacht voor IPv6 en elementaire netwerkbeveiliging.

6. Stand out
Door uw Cisco CCNA Routing and Switching-certificering na te streven, vertelt u uw werkgever dat u wil uitblinken in uw carrière. IDC heeft ontdekt dat 82 procent van de leiders van digitale transformaties geloven dat mensen met certificeringen innovatie helpen versnellen. En er is bijzondere geloofwaardigheid verbonden aan Cisco-certificeringen. Eigenlijk gebruiken potentiële werkgevers routinematig een Cisco CCNA Routing and Switching-certificering als een zoekterm, of als een criterium voor het identificeren van sollicitanten.

7. Leer van collega’s
Nu steeds meer professionals Cisco-certificeringen verdienen, is er een leer- en loopbaanontwikkelingsgemeenschap ontstaan, het Cisco Learning Network. Deze community bestaat uit bijna een miljoen professionals en biedt waardevolle ondersteuning, omdat leden elkaar helpen bij het bestuderen, leren en nastreven van hun IT-doelen. Wanneer u lid wordt van het Cisco Learning Network, krijgt u onmiddellijk toegang tot studiegroepen, trainingsvideo’s, advies van collega’s en een indrukwekkende hoeveelheid exameninformatie.

8. Nieuwe trainingsmogelijkheden
Er zijn meerdere wegen naar Rome en dus ook meerdere manieren om te studeren. DutchTrain biedt meerdere mogelijkheden om uw CCNA Routing and Switching-certificering te behalen. U kunt zich inschrijven voor instructor-led training of voor de training in onze Education On Demand Omgeving (E-Learning). Deze laatste training kunt u aanvullen met Real Life Practice Labs. Beide trainingsmogelijkheden bereiden u voor op het examen 200-125.

9. Grotere verdiensten
Salarissen voor IT-networkers blijven stijgen, vaak gevoed door een wereldwijd tekort. In de 2018 Technology Salary Guide vermeldt Robert Half Technology de CCNA Routing and Switching-certificering als een van de meest gewilde certificeringen, en voegt eraan toe dat werkgevers de salarissen met 5 tot 10 procent kunnen verhogen voor het bewijs van dergelijke veelgevraagde vaardigheden. Bovendien bieden veel organisaties vaak lucratieve beloningen en erkenning voor werknemers die Cisco-certificeringen verdienen.

10. En vergeet niet om te hercertificeren
Wanneer het tijd is om je status als IT-superster opnieuw te certificeren, kun je erop vertrouwen dat de inspanning een door de industrie erkende manier blijft om je kennis te valideren. Dat komt omdat Cisco voortdurend zijn certificeringen bewaakt om ervoor te zorgen dat ze gelijke tred houden met de IT-vereisten. Wanneer je de houding van een levenslange leerling aanvaardt en steeds opnieuw certificeert, zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins & outs van de training.

Benieuwd naar onze Cisco trainingen?
Klassikale Cisco trainingen
E-Learning Cisco trainingen

Bron: www.learningnetwork.cisco.com

Juli 2019