NIEUW: Cisco CCNP ENARSI | 300-410 E-Learning
Eén van de nieuwe Cisco CCNP certificeringen is de CCNP Enterprise certificering. Begin dit jaar heeft Cisco nieuwe certificeringen met bijbehorende trainingen en examens geïntroduceerd. De eerste drie Cisco trainingen hebben we al enige weken in ons online trainingsaanbod beschikbaar. En vanaf heden voegen we daar en nieuwe training aan toe. Zo kunt u volledig online trainen, op iedere gewenste locatie voor de uw CCNP Enterprise certificering.

Cisco Certified Network Professional (CCNP)
Er zijn in het totaal 6 Cisco CCNP certificeringen; CCNP Data Center, CCNP Enterprise, CCNP Service Provider, CCNP Security, CCNP Collaboration & CCNP DevNet. Alle CCNP certificeringen bestaan uit één core en meerdere concentration examens. Voor het behalen van de certificering dient u succesvol deel te nemen aan het core examen in combinatie met één van de bijbehorende concentration examens.

CCNP Enterprise
De CCNP Enterprise certificering is de eerste volledige Cisco CCNP certificering die beschikbaar is in onze Education On Demand Omgeving. De training Implementing Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR) behorend bij het examen 350-401 hebben we sinds enige weken al toegevoegd aan ons online trainingsaanbod. Om uw CCNP Enterprise certificering nu compleet te maken is vanaf heden ook de training Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI) behorend bij het examen 300-410 beschikbaar. Zo kunt u volledig online studeren voor uw Cisco certificering.

DutchTrain’ Education On Demand Omgeving
Studeren op iedere gewenst moment & op iedere locatie? Dat kan met de online trainingen van DutchTrain. Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het examen.

Want bij Dutchtrain geloven wij erin dat de leeromgeving ertoe dient te leiden dat u de kennis & vaardigheden ontwikkelt welke nodig zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden.

December 2020