NIEUW: CompTIA Security+ | SY0-601 E-Learning
Op de valreep voegen we nog een online training toe aan ons trainingsaanbod. Een online training om de juiste start te maken in cybersecurity. Security was, mede door het vele thuiswerken, één van de belangrijkste onderwerpen van dit jaar. Leer nu de nieuwste kennis & vaardigheden, op het gebied van security, in onze nieuwste online training CompTIA Security+ |SY0-601.

CompTIA
CompTIA is de afkorting voor Computing Technology Industry Association en is een non-profit organisatie en reikt professionele certificeringen uit voor de Informatietechnologie-industrie. Laat met een CompTIA certificering zien dat u de nieuwste kennis & vaardigheden in uw bezit.
De verschillende CompTIA certificeringen richten zich voornamelijk op IT infrastructuur & Cybersecurity, van Fundamentals– tot Expert-niveau. Daarnaast biedt iedere certificering zijn eigen expertise.

CompTIA Security+
CompTIA Security+ is één van de Core certificeringen van CompTIA. Het ‘oude’ examen SY0-501 is beschikbaar tot 31 juli 2021. Ook het nieuwe examen SY0-601 is al enige weken beschikbaar. Ongeveer één keer in de drie jaar bekijkt CompTIA de lesstof en herziet deze van de nieuwste kennis & vaardigheden. Zo is ook de training CompTIA Security+ vernieuwd en vanaf heden beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving. Al onze E-Learning trainingen zijn Hybrid Learing. Dit is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het nieuwste examen SY0-601.

Studeren op ieder gewenst moment?
Het voordeel van trainen door middel van E-Learning is dat u kunt studeren op iedere gewenste locatie & op ieder moment. Ook het meerdere keren doorlezen, herhalen en oefenen van de stof is mogelijk in de online training. Zo bent u optimaal voorbereidt op het examen. Naast de nieuwste CompTIA trainingen, zijn ook de nieuwste Microsoft, Cisco, Security, Projectmanagement en Office & Business Skills trainingen via deze Hybrid Learning methode beschikbaar.

Examens bij DutchTrain
Naast IT-opleider is DutchTrain ook een officieel geaccrediteerd Test Center voor verschillende vendoren; Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

December 2020