NIEUW: Microsoft Azure Solutions Architect Expert | AZ-303 & AZ-304 E-Learning
Onze Education On Demand Omgeving wordt weer uitgebreid. Er wordt nog regelmatig wat geschoven en gewisseld in de Microsoft role-based certificeringen. Zo nemen we eind van de maand afscheid van de examens AZ-300 & AZ-301. Hiervoor in de plaats zijn al enkele weken twee nieuwe trainingen en bijbehorende examens beschikbaar. En vanaf vandaag voegen we dan ook deze twee nieuwe trainingen, AZ-303 & AZ-304, toe aan ons onze Education On Demand Omgeving. Zo kunt u via verschillende leermethodes studeren voor de nieuwste kennis en vaardigheden van de Microsoft role-based certificeringen.

Microsoft Azure Solutions Architect Expert
De Microsoft Azure Solutions Architect Expert certificering was een van de eerste beschikbare Microsoft role-based certificeringen. De huidige examens AZ-300 Microsoft Azure Architect Technologies & AZ-301 Microsoft Azure Architect Design zijn beschikbaar tot 30 september 2020. Ook voor de nieuwe examens AZ-303 & AZ-304 kunt u zich al inschrijven. Natuurlijk zijn daarbij ook de klassikale trainingen beschikbaar.

Naast onze klassikale trainingen bieden wij DutchTrain voor IT-gebruikers en -professionals ook Education On Demand trainingen (EOD) aan. Vanaf vandaag voegen we dan ook aan ons online aanbod de nieuwste twee trainingen toe voor de Microsoft Azure Solutions Architect certificering, namelijk de trainingen AZ-303 Microsoft Azure Architect Technologies & AZ-304 Microsoft Azure Architect Design.

Thuis studeren?
E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk. En naast natuurlijk de nieuwste Microsoft role-based trainingen, zijn ook de nieuwste Cisco, Security, Projectmanagement en Office & Business Skills trainingen via deze methode beschikbaar.

Op de helft
Wellicht bent u al in het bezit van de AZ-300 of AZ-301? En heeft u het andere examen nog niet in uw bezit voor de volledige certificering. Microsoft geeft u de mogelijkheid om de ‘oude’ examens AZ-300 & AZ-301 te combineren met de ‘nieuwe’ examens AZ-303 & AZ-304 voor het behalen van de role-based Microsoft Azure Solutions Architect Expert certificering. De volgende combinaties zijn geldig:

AZ-300* + AZ-301*
AZ-300* + AZ-304
AZ-301* + AZ-303
AZ-303 + AZ-304

Welke examennummers u behaald heeft kunt u terug zien op uw transcript.

*Beschikbaar tot 30 september 2020

Microsoft role-based certificeringen
Dat we begin 2021 definitief afscheid gaan nemen van alle MCSA, MCSE & MCSD certificeringen wordt steeds duidelijker want Microsoft breidt de role-based certificeringen steeds verder uit op het gebied van Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft DynamicsMicrosoft Power Platform. Om alle wijzigingen vanuit Microsoft voor u overzichtelijk te houden hebben wij hier alle nieuwe role-based Microsoft certificeringen voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze klassikale trainingen vindt u onderaan de pagina.

September 2020