Nieuwste Microsoft trainingen beschikbaar | MS-600 & MS-700

Nieuwste Microsoft trainingen beschikbaar | MS-600 & MS-700

Microsoft is de nieuwe Microsoft Role-based 365 certificeringen verder aan het uitbreiden. Eind vorig jaar lieten wij u al weten dat er 2 nieuwe associate certificeringen aan toegevoegd zijn. De Microsoft 365 Associate certificeringen zijn nu uitgebreid naar 6 stuks. Vanaf heden zijn de trainingen behorend bij de certificeringen Microsoft 365 Certified Teams Administrator Associate & Microsoft 365 Certified Developer Associate beschikbaar in ons open rooster.

Microsoft 365 is één van de eerste gebieden waarop Microsoft zijn certificeringen heeft aangepast naar Role-based trainingen. Tot op heden 8 Microsoft 365 certificeringen, deze bestaan uit 1 fundamentals certificering, 6 associate certificeringen en 1 expert certificering. Alle klassikale Microsoft 365 trainingen kunt u terug vinden in ons open rooster. Daarnaast is een al groot gedeelte van de nieuwe Microsoft 365 trainingen ook terug te vinden in onze Education On Demand Omgeving.

Microsoft 365 Certified Teams Administrator Associate | MS-700
De nieuwe certificering Microsoft 365 Certified Teams Administrator Associate is zoals de naam al zegt een associate certificering. Deze certificering is één van de 6 associate certificeringen op het gebied van Microsoft 365 en geldt ook als voorkennis wanneer u eventueel wil deelnemen aan de Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert certificering. U dient voor de expert certificering in het bezit te zijn van een van de 5 workload certificeringen; Modern Desktop Administrator Associate, Messaging Administrator Associate, Teamwork Administrator Associate, Security Administrator Associate en vanaf heden dus nu ook Teams Administrator Associate. Deze certificering kunt u behalen door middel van één training en één examen.

Training: Managing Microsoft Teams
Exam: MS-700 Managing Microsoft Teams.

Microsoft 365 Certified Developer Associate | MS-600
De nieuwe certificering Microsoft 365 Certified Developer Associate is de zesde associate certificering op het gebied Microsoft 365. Deze certificering geldt niet als een van de workload certificeringen voor het behalen van de expert certificering. De certificering Microsoft 365 Certified Developer Associate is te behalen door middel van één training en één examen.

Training: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services.
Exam: MS-600 Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services

Heeft u nog een vraag met betrekking tot de nieuwe Microsoft certificeringen en/of trainingen? Dan kunt u contact op nemen met een van onze opleidingsadviseurs: info@dutchtrain.nl of tel: 040 2200 202

Januari 2020