Microsoft 365 Enterprise Administrator Associate
Op het gebied van Microsoft 365 zijn een van de eerste Role-based certificeringen beschikbaar gekomen. Deze nieuwe Role-based certificeringen trainingen zullen meer gericht zijn op de specifieke werkvelden en daardoor een betere aansluiting geven op de arbeidsmarkt.

Er zijn op dit moment 4 associate certificeringen en 1 expert certificering beschikbaar. Voor het starten met de certificering voor Microsoft 365 start u met een van de 4 Associate workload certificeringen. Voordat u start met de Associate certificeringen is er de certificering Microsoft 365 Fundamentals beschikbaar. Deze certificering is niet verplicht om te starten met de Associate Certificeringen.

Bent u in het bezit van MCSE Productivity, dan hoeft u niet één van de vier workload certificeringen eerst te behalen. Maar mag u meteen starten met de training Microsoft 365 Identity & Services | MS-100.

Bent u op zoek naar een Microsoft 365 training? Hieronder vindt u alle Microsoft 365 trainingen welke klassikaal beschikbaar zijn. Weet u nog niet welke training het beste bij u past? Klik hier voor onze Microsoft 365 Roadmap