NIEUW: Microsoft Azure Solutions Architect Expert | AZ-300 & AZ-301 E-Learning

We zijn ondertussen al bijna een jaar op weg met de nieuwe certificeringspaden op het gebied van Azure. Nog net geen jaar geleden kondigden Microsoft aan wijzigen aan te gaan brengen. Nu de klassikale trainingen al geruime tijd hun intreden hebben gedaan is DutchTrain ook steeds verder de online trainingen aan het uitbreiden. Met zojuist onze nieuwste aanwinst, de trainingen AZ-300 Microsoft Azure Architect Technologies & AZ-301 Microsoft Azure Architect Design.

Microsoft Certified Azure ArchitectTechnologies & Design | AZ-300 & AZ-301
De eerste 3 trainingen van Microsoft Azure zijn nu al een aantal weken beschikbaar en vanaf heden zijn ook de trainingen AZ-300 Microsoft Azure Architect Technologies & AZ-301 Microsoft Azure Architect Design beschikbaar in onze Education On Demand.

DutchTrain kan de eerste 4 van de 8 certificeringen van Azure zowel in klassikaal als in onze Education On Demand om geven aanbieden. De overige Azure certificeringen zijn natuurlijk al wel klassikaal beschikbaar.

Microsoft Azure Fundamentals | AZ-900
Microsoft Azure Administrator | AZ-103
Microsoft Azure Developer | AZ-203
Microsoft Azure Architect Expert | AZ-300 + AZ-301

Naast bovenstaande Azure certificeringen zijn er nog 4 andere certificeringen beschikbaar. Naar verwachting komen deze trainingen eind 2019 / begin 2020 in onze Education On Demand Omgeving beschikbaar

Microsoft Certified Azure DevOps Engineer Expert | AZ-400 (November 2019)
Microsoft Certified Azure AI Engineer Associate | AI-100 (Q1/Q2 2020)
Microsoft Certified Azure Data Scientist Associate | DP-100 (Q1/Q2 2020)
Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate | DP-200 + DP-201 (Q1/Q2 2020)

De nieuwe trainingen van Microsoft zijn meer gericht op de specifieke werkvelden en sluiten hierdoor beter aan op de huidige arbeidsmarkt. Niet alleen op het gebied van Azure zijn Role-based certificeringen beschikbaar gekomen, lees daar hier meer over…

Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft 365 en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Microsoft Azure Administrator / AZ-103 of de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Oktober 2019