NIEUW: Microsoft 365 Mobility & Security | MS-101 E-Learning

De training Microsoft 365 Mobility & Security | MS-101 is een van de twee trainingen waarmee u uw expert certificering behaald op het gebied van Microsoft 365. Voordat u kunt starten met de Expert certificering dient u een van de 4 associate certificeringen in uw bezit te hebben. De Microsoft 365 online trainingen worden steeds verder uitgebreid en vanaf heden is ook de training MS-101 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Microsoft 365 Mobility & Security | MS-101
Microsoft is begin dit jaar begonnen met het wijzigen van een aantal certificeringspaden. Tot op heden zijn er 4 Associate en 1 Expert certificering beschikbaar. Voordat u start met de Associate certificering is er de training Microsoft 365 Fundamentels. Deze training is niet verplicht voor het starten met een van de vier workload Associate certificeringen.

Mocht u al in het bezit zijn van de MCSE Productivity dan hoeft u niet in het bezit te zijn van een van de workload certificeringen, maar mag u meteen starten met de Expert certificering.

De Expert certificering bestaat uit de training MS-100 | Microsoft 365 Identity & Services & de training MS-101 | Microsoft 365 Mobility & Security. De training MS-101 | Mobility & Security is vanaf heden beschikbaar als online training in onze Education On Demand Omgeving. De training MS-100 | Microsoft 365 Identity & Services komt in november beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Binnenkort komen er meer online trainingen op het gebied van Microsoft 365 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving:

– MS-100 (Novemver ’19)
– MS-200 (Q4)
– MS-201 (Q4)
– MS-300 (Q4)
– MS-301 (Q1 ’20)
– MS-500 (Q4)

Niet alleen op het gebied van Microsoft 365 maar ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Managing Modern Desktop | MD-101 of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Oktober 2019