NIEUW: Microsoft 365 Fundamentals| MS-900 E-Learning
Microsoft is sinds het begin van dit jaar begonnen aan het wijzigen van een aantal certificeringspaden. Voor het starten met Microsoft 365 is er de training Microsoft 365 Fundamentals en vanaf heden kan DutchTrain deze training ook aan bieden in onze Education On Demand Omgeving.

Microsoft 365 Fundamentals | MS-900
De training Microsoft 365 Fundamentals is de tweede online Microsoft 365 training welke vanaf heden beschikbaar is in onze Education On Demand Omgeving. Eerder deze zomer was de training Windows 10 | MD-100 al beschikbaar. De nieuwe Role-based trainingen van Microsoft sluiten beter aan op de huidige arbeidsmarkt en zijn meer gericht op specifieke werkvelden.

Ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Microsoft 365 biedt 1 fundamental certificering 4 Associate certificeringen en 1 expert. Binnenkort komen er meer online trainingen op het gebied van Microsoft 365 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving:

– MD-101 (Oktober ’19)
– MS-100 (Oktober ’19)
– MS-101 (Oktober ’19)
– MS-200 (Q4)
– MS-201 (Q4)
– MS-300 (Q4)
– MS-301 (Q1)
– MS-500 (Q4)

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Microsoft 365 Fundamentals of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Oktober 2019