NIEUW: Managing Modern Desktop| MD-101 E-Learning
Microsoft is sinds het begin van dit jaar begonnen aan het wijzigen van een aantal certificeringspaden. De derde online training van Microsoft 365 is vanaf heden ook beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Managing Modern Desktop | MD-101
De training Managing Modern Desktop is de derde online Microsoft 365 training welke vanaf heden beschikbaar is in onze Education On Demand Omgeving. Sinds vorige week is de training Microsoft 365 Fundamentals beschikbaar en afgelopen juli is de training Windows 10 online gekomen. De nieuwe Role-based trainingen van Microsoft sluiten beter aan op de huidige arbeidsmarkt en zijn meer gericht op specifieke werkvelden.

Niet alleen op het gebied van Microsoft 365 maar ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Microsoft 365 biedt 1 fundamental certificering 4 Associate certificeringen en 1 expert. Binnenkort komen er meer online trainingen op het gebied van Microsoft 365 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving:

– MS-100 (Oktober ’19)
– MS-101 (Oktober ’19)
– MS-200 (Q4)
– MS-201 (Q4)
– MS-300 (Q4)
– MS-301 (Q1 ’20)
– MS-500 (Q4)

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Managing Modern Desktop | MD-101 of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Oktober 2019