NIEUW: Microsoft Azure Data Fundamentals | DP-900 e-elearning

Microsoft Azure heeft 3 fundamentals certificeringen onder zich. De eerste training Microsoft Azure Fundamentals | AZ-900 is al enige tijd beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving. Vorige week hebben wij bij DutchTrain hier ook de training Microsoft Azure AI Fundamentals | AI-900 aan toegevoegd. Deze week maken we dan ook het rijtje af met de release van onze nieuwste online training Microsoft Azure Data Fundamentals | DP-900.

Microsoft Role-based certificeringen
Iets meer dan twee jaar geleden introduceerde Microsoft de role-based certificeringen. Deze certificeringen zijn meer gericht op specifieke werkvelden en zullen daardoor beter aansluiten op de arbeidsmarkt. In die twee jaar zijn de role-based certificeringen enorm uitgebreid op meerdere gebieden, zoals ook de nieuwste Microsoft certificeringen op het gebied van Security, Compliance & Identity.

Microsoft Azure is één van de gebieden en heeft al heel wat certificeringen onder zich, waaronder 3 Fundamentals. Twee van deze Azure trainingen hebben we al toegevoegd aan ons online portfolio en vanaf deze week voegen we hier de laatste fundamentals training aan toe. In de training Microsoft Azure Data Fundamentals leren IT-professionals de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving, krijgen ze basisvaardigheden in clouddatadiensten en bouwen ze hun basiskennis op van clouddatadiensten binnen Microsoft Azure. Daarnaast zult kerngegevensconcepten zoals relationeel, niet-relationeel, big data en analyse identificeren en beschrijven, en onderzoeken hoe deze technologie wordt geïmplementeerd met Microsoft Azure.

Studeren waar en wanneer u wilt?
Een van de voordelen van online trainen is het kunnen studeren op iedere gewenste locatie & op ieder moment. Daarnaast biedt DutchTrain’ Education On Demand Omgeving Hybrid Learning. Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het examen DP-900. En naast natuurlijk de nieuwste Microsoft trainingen, zijn ook de nieuwste CompTIA, CiscoSecurity, Projectmanagement en Office & Business Skills trainingen via deze methode beschikbaar.

Examens bij DutchTrain
Nadat u de training heeft afgerond is het mogelijk om uw certificering te behalen door middel van het succesvol deelnemen aan het bijbehorend DP-900 | Microsoft Azure Data Fundamentals examen.

Naast IT-opleider is DutchTrain ook een geaccrediteerd Test Center voor Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

Maart 2021