NIEUW: Microsoft Azure AI Fundamentals | AI-900 e-learning

Vorige week hebben we u laten weten dat Microsoft de certificeringen verder gaat uitbreiden. Ook bij DutchTrain breiden we ons online portfolio verder uit. Deze training & Azure certificering bestaat al een aantal maanden maar is vanaf heden ook beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Microsoft Azure
Microsoft Azure was een van de eerste gebieden waarop Microsoft de role-based certificeringen introduceerde. Ruim twee jaar later biedt Azure meerdere certificeringen op verschillende niveau’s. Microsoft Azure bestaat nu uit 3 fundametals-, 8 associate-, 2 expert certificeringen & 2 specialty’s.

Microsoft Azure AI Fundamentals | AI-900
De certificering Azure AI Fundamentals valideert fundamentele kennis van machine learning en kunstmatige intelligentieconcepten en gerelateerde Microsoft Azure-services. In de training Microsoft Azure AI Fundamentals leert u basisconcepten met betrekking tot kunstmatige intelligentie (AI) en de services in Microsoft Azure die kunnen worden gebruikt om AI-oplossingen te creëren. De training niet bedoeld om studenten te leren professionele datawetenschappers of softwareontwikkelaars te worden, maar om bewust te worden van veelvoorkomende AI-workloads en de mogelijkheid om Azure-services te identificeren om hen te ondersteunen.

Education On Demand Omgeving (e-elearning)
Al onze E-Learning trainingen zijn volgens de leermethode Hybrid Learning. Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. Om u de kans te geven de nieuwste kennis & vaardigheden volledig eigen te maken heeft u tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het AI-900 | Microsoft Azure AI Fundamentals examen.

Maart 2021