NIEUW:Microsoft Azure Administrator | AZ-104 E-Learning
‘Education is the key to succes’ en daar geloven wij bij DutchTrain zeker in! De afgelopen weken hebben we dan ook een nieuwe training toegevoegd in onze Education On Demand Omgeving, namelijk de Microsoft role-based training Microsoft Azure Administrator | AZ-104. Vanuit huis studeren voor de nieuwste certificeringen, dat kan bij DutchTrain.

Microsoft Azure Administrator | AZ-104
Gestart met de AZ-100 & AZ-101. Vervolgens zijn deze twee examens samengevoegd tot één, de AZ-103. En nu ruim anderhalf jaar later is het derde examen voor de nieuwste update van de Microsoft Azure Administrator certificering beschikbaar; het examen en de bijbehorende training AZ-104.

De klassikale training is al enkele weken beschikbaar. En vanaf heden kunnen wij, bij DutchTrain, de training Microsoft Azure Administrator | AZ-104 ook aanbieden in onze Education On Demand Omgeving (E-Learning).

Onze E-Learning trainingen zijn een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. Met deze Hybrid Learning methode heeft u tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u zelf bepalen hoe snel u door de lesstof gaat en indien gewenst kunt u de lesstof meerdere keren herhalen.

Microsoft Azure certificeringen
Er zijn ondertussen al heel wat Microsoft Azure role-based certificeringen beschikbaar; 3 fundamentals, 7 associate, 2 expert & 2 specialty certificeringen.

Azure Fundamentals
Microsoft Certified Azure Data Fundamentals
Microsoft Certified Azure AI Fundamentals
Microsoft Certified Azure Fundamentals

Microsoft Azure Associate
Microsoft Certified Azure Administrator Associate
Microsoft Certified Azure AI Engineer Associate
Microsoft Certified Azure Data Scientist Associate
Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate
Microsoft Certified Azure Database Administrator Associate
Microsoft Certified Azure Security Engineer Associate
Microsoft Certified Azure Developer Associate

Microsoft Azure Expert
Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
Microsoft Certified Azure DevOps Engineer Expert

Microsoft Azure Specialty
Microsoft Certified Azure for SAP Workloads Specialty
Microsoft Certified Azure IoT Developer Specialty

Een groot gedeelte van de nieuwe Microsoft Role-based traingen vindt u bij DutchTrain al terug in onze Education On Demand Omgeving. Mocht u vragen hebben wanneer een specifieke training beschikbaar wordt, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: Tel: 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl

Niet alleen op het gebied van Microsoft Azure maar ook op het gebied van Microsoft 365, Microsoft Dynamics & Power BI is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Juli 2020