NIEUW: CompTIA CySA+ | Cyber Security Analyst | CS0-002 E-Learning
CompTIA is een non-profit organisatie en reikt professionele certificeringen uit voor de Informatietechnologie-industrie. Het opdoen van de nieuwste kennis en vaardigheden is belangrijk. Niet alleen om beter te kunnen presteren op de werkvloer, maar ook voor een betere positie op de arbeidsmarkt. Ook bij DutchTrain gaan we mee in de nieuwste kennis en vaardigheden. Daarom voegen we dan ook vanaf vandaag een nieuwe online CompTIA training toe aan onze Education On Demand Omgeving.

Computing Technology Industry Association
CompTIA is de afkorting voor Computing Technology Industry Association. En reikt wereldwijk erkende professionele certificeringen uit. Door middel van de CompTIA trainingen en bijbehorende examens kunt u laten zien dat u de juiste kennis en vaardigheden in huis heeft voor specifieke job roles.

De verschillende CompTIA certificeringen richten zich voornamelijk op IT infrastructuur & Cybersecurity, van Fundamentals– tot Expert-niveau. Daarnaast biedt iedere certificering een zijn eigen expertise.

CompTIA Cyber Security Analyst | CS0-002
CompTIA is voortdurend bezig met het beoordelen en bijwerken van onderwerpen welke getoetst worden in de certificeringsexamens. Gemiddeld één keer per drie jaar wordt de gehele lesstof herzien en geüpdatet met de nieuwste onderwerpen. Zo was het nu ook tijd voor de certificering CompTIA Cyber Security Analyst | CySA+. Het ‘oude’examen CS0-001 is sinds 21 oktober vervangen door het examen CS0-002*. Ook wij, bij DutchTrain, hebben onze online CompTIA CySA+ training geüpdatet. En dus is vanaf heden de online training CompTIA CySA+ | CS0-002 beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

*CS0-001 (Engels) – Retired | CS0-001 (Japanese and Simple Chinese) – Retirement 23 April 2021

Studeren waar en wanneer u wilt?
Een van de voordelen van online trainen is het kunnen studeren op iedere gewenste locatie & op ieder moment. Daarnaast biedt DutchTrain’ Education On Demand Omgeving Hybrid Learning. Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het examen CS0-002. En naast natuurlijk de nieuwste CompTIA trainingen, zijn ook de nieuwste Microsoft, Cisco, Security, Projectmanagement en Office & Business Skills trainingen via deze methode beschikbaar.

Examens bij DutchTrain
Naast IT-opleider is DutchTrain ook een officieel geaccrediteerd Test Center voor verschillende vendoren; Pearson Vue Test, Prometric, Kryterion, Castle Worldwide, Certiport & PSI. U bent bij ons van harte welkom voor examens welke via deze Test Centers beschikbaar zijn. Examens kunnen elke dag, binnen kantooruren, worden afgenomen.

Waarom u voor DutchTrain zou moeten kiezen:
– Gratis parkeergelegenheid
– Gelegen aan de uitvalswegen van Eindhoven
– De mogelijkheid om 5 dagen per week uw examen te maken
– 23 inch monitor
– Aanwezigheid van een tweetal oplaadpunten voor uw elektrische/hybride auto
– De koffie/thee staat voor u klaar

Oktober 2020