NIEUW CompTIA Cloud+ | CV0-003 e-elearning

Gemiddeld één keer per drie jaar herziet CompTIA de gehele lesstof van hun trainingen en examens om deze te updaten met de nieuwste kennis & vaardigheden. Zo was het nu de beurt aan de CompTIA Cloud+ training en het bijbehorend examen. Natuurlijk kon onze CompTIA Cloud+ elearning niet achterblijven en is ook deze voorzien van de nieuwste lesstof.

De nieuwe CompTIA Cloud+ CV0-003-training valideert de vaardigheden die clouding ingenieurs en IT-professionals nodig hebben om cloudoplossingen te implementeren, optimaliseren en ontstane problemen op te lossen. Nieuwe onderwerpen weerspiegelen het toegenomen belang van schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en de verschillende cloudmodellen die zijn voortgekomen uit oplossingen van verschillende leveranciers.

Het volgen van de training zorgt voor een goede basis om deel te nemen aan het nieuwe examen CV0-003. Het voorgaande examen CV0-002 is beschikbaar tot 7 januari 2022.

CompTIA trainingen bij DutchTrain
Natuurlijk hebben we naast de nieuwste CompTIA Cloud+ training ook de overige CompTIA trainingen in ons portfolio. Met de Education On Demand trainingen van DutchTrain kunt u studeren vanaf iedere gewenste plek, op ieder gewenst moment. Bekijk alle CompTIA e-learning trainingen hieronder. Kies je liever voor klassikaal trainen of in onze Dynamic Virtual Classroom, klik dan hier.