Nieuwe Microsoft Azure Certificering: Azure Security Engineer

Nieuwe Microsoft Azure Certificering: Microsoft Certified Azure Security Engineer Associate
Vanaf heden is er een nieuwe Microsoft Role-based certificering beschikbaar voor Azure; Microsoft Certified Azure Security Engineer. Deze certificering zal zich richten op het implementeren van security mogelijkheden.

Op het gebied van Microsoft Azure zijn de eerste Role-based certificeringen in november vorig jaar beschikbaar gekomen. Deze nieuwe Role-based certificeringenen bijbehorende trainingen zullen meer gericht zijn op de specifieke werkvelden en hierdoor beter aansluiten op de arbeidsmarkt.

Microsoft Azure
Tot op heden zijn er 6 associate certificeringen en 2 expert certificeringen uitgerold. Voor het starten met de Associate Azure certificering is er de certificering Azure Fundamentals beschikbaar. Deze certificering is niet verplicht om te starten met de Associate Certificeringen.

De Associate certificering Azure Security Engineer bestaat uit de training Microsoft Azure Security Technologies en het examen AZ-500.

Alle nieuwe Microsoft Role-based certificeringen
Daarnaast zijn er op het gebied van Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365 ook nieuwe Role-based certificeringen beschikbaar gekomen. Lees meer…

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de nieuwe Azure Security Engineer certificering of de nieuwe certificeringen van Microsoft, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

April 2019