NIEUW: Developing Solutions for Microsoft Azure | AZ-204 E-Learning
De scholen zijn weer begonnen en de vakantie is officieel over. We gaan met z’n allen weer aan de slag. En hoe kunnen we de start van het najaar nu beter beginnen met de release van een nieuwe online training. Dus om maar met de deur in huis te vallen; vanaf vandaag is de online training AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving.

Developing Solutions for Microsoft Azure | AZ-204
Dat de role-based Microsoft certificeringen nog regelmatig wijzigen blijkt ook wel bij deze certificering. Het voorgaande examen AZ-203 Developing Solutions for Microsoft Azure is nog beschikbaar tot 31 augustus 2020. Vanaf aankomende maandag is nog alleen maar het examen AZ-204 beschikbaar voor het behalen van de Microsoft role-based certificering Microsoft Azure Developer Associate.

Microsoft heeft al een aantal weken geleden laten weten dat er een wijziging kwam in de certificering Microsoft Azure Developer Associate en dus is de klassikale training al enige weken beschikbaar in ons open rooster. Vanaf heden kunnen wij bij DutchTrain naast de klassikale training ook de training Developing Solutions for Microsoft Azure aanbieden in onze Education On Demand Omgeving.

Onze E-Learning trainingen zijn een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. Met deze Hybrid Learning methode heeft u tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u zelf bepalen hoe snel u door de lesstof gaat en indien gewenst kunt u de lesstof meerdere keren herhalen.

Microsoft role-based certificeringen
Dat we begin 2021 definitief afscheid gaan nemen van alle MCSA, MCSE & MCSD certificeringen wordt steeds duidelijker want Microsoft breidt de role-based certificeringen steeds verder uit op het gebied van Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft DynamicsMicrosoft Power Platform. Om alle wijzigingen vanuit Microsoft voor u overzichtelijk te houden hebben wij hier alle nieuwe role-based Microsoft certificeringen voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze klassikale trainingen vindt u onderaan de pagina.

Augustus 2020