NIEUW CompTIA Network+ | N10-008 e-elearning

Gemiddeld één keer per drie jaar herziet CompTIA de gehele lesstof van hun trainingen en examens om deze te updaten met de nieuwste kennis & vaardigheden. Zo was het nu de beurt aan de CompTIA Network training en het bijbehorend examen. Natuurlijk kon onze CompTIA Network+ elearning niet achterblijven en is ook deze voorzien van de nieuwste lesstof.

In opvolging van de nieuwe CompTIA Cloud+ training is nu ook de CompTIA Network+ training aan de beurt voor een update. Afgelopen september is het nieuwe examen N10-008 beschikbaar gekomen voor deze certificering en vanaf heden heeft ook onze e-learning training een update gehad om te voldoen aan deze nieuwste kennis & vaardigheden.

CompTIA Network+ is een wereldwijd erkende certificering voor netwerkbeheerders, netwerk- & helpdesktechnici en vele andere professionals die met computernetwerken werken. Deze training behandelt het volledige scala van netwerkconcepten, architectuur van netwerken tot operaties en probleemoplossing. Daarnaast behandelt deze training de doelstellingen voor het certificeringsexamen CompTIA Network+ N10-008.

Het voorgaande examen N10-007 is nog beschikbaar tot en met juni 2022.

November 2021