2021: laatste kans voor uw Software Assurance Vouchers

2021: laatste kans voor uw Software Assurance Vouchers

Microsoft heeft laten weten dat er een grote wijziging komt met betrekking tot de Software Assurance training vouchers (SATV). De SA Vouchers zullen in 3 fases uitlopen zodat u nog de kans heeft om deze in te leveren op een van onze klassikale Microsoft trainingen. Heeft u nog SA Vouchers in uw bezit? Lees hier wat het inhoudt voor uw organisatie.

Met Software Assurance trainingsvouchers kunnen uw medewerkers deelnemen aan Microsoft trainingen en examens. Nu is afgelopen zomer bekend geworden dat Microsoft in gaat stoppen met deze SA Vouchers. Dit zal gebeuren in 3 fases, waarbij de eerste fase is gestart op 1 februari 2020. Aankomende februari gaan we over in fase 2. De tijd begint dus te dringen om uw vouchers in te leveren.

Alle data op een rij
– 1 februari 2020
U kunt vanaf 1 februari 2020 geen SA Vouchers meer inwisselen voor een Microsoft Azure training.

– 1 februari 2021
Vanaf 1 februari 2021 zullen er geen nieuwe trainingsvouchers meer worden gecreëerd worden voor nieuwe / vernieuwde contracten.

– 30 juni 2021 | update
Dit is de laatste dag waarop de SA Vouchers aangevraagd kunnen worden, om in te zetten voor een Microsoft training. De Software Assurance vouchers voor trainingen dienen dus vóór 30 juni 2021 aangevraagd te worden. U kunt de desbetreffende training met SA Voucher volgen tot 1 januari 2022.

– 1 januari 2022
Vanaf 1 januar1 2022 stopt Microsoft met Software Assurance trainingsvouchers. De vouchers kunt u dan niet meer inwisselen voor Microsoft trainingen.

Microsoft gaat de komende tijd in nieuwe manieren investeren om organisaties te helpen. De nadruk wordt gelegd op het implementeren van de moderne leermethodes. Alle fases duren tot 1 januari 2022. Vanaf dan kunt u geen SA Vouchers meer inzetten op Microsoft trainingen.

Januari 2021