NIEUW: Microsoft 365 Identity & Services | MS-100 E-Learning

Vorige week maakten we al bekend dat de training Microsoft 365 Mobility & Security | MS-101 beschikbaar is in onze Education On Demand Omgeving. Vanaf vandaag kunt u de certificering volledig maken, want de training Microsoft 365 Identity en Services | MS-100 is nieuw in onze online leeromgeving.

Microsoft 365 Identity & Services| MS-100
De training Microsoft 365 Identity & Services| MS-100 is een van de twee trainingen waarmee u uw expert certificering behaald op het gebied van Microsoft 365. De expert certificering bestaat uit de examens MS-100 & MS-101. De Microsoft 365 trainingen zijn los van elkaar of in bundelvorm verkrijgbaar in onze online leeromgeving.

Begin dit jaar is Microsoft begonnen met het wijzigen van een aantal certificeringspaden. Hierdoor zullen de certificeringen meer gericht zijn op het werkveld.

Wanneer u start met de Microsoft 365 certificering kunt u deelnemen aan de training Microsoft 365 Fundamentals. Deze is niet verplicht om te starten met de daaropvolgende associate certifceringen. Voor het behalen van de expert certificering; Microsoft Certified 365 Enterprise Administrator dient u wel in het bezit te zijn van een van de onderstaande workload associate certificeringen.

Microsoft 365 Modern Desktop Administrator Associate
Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate
Microsoft 365 Messaging Administrator Associate
Microsoft 365 Security Administrator Associate

Wanneer u in het bezit bent van de certificering MCSE Productivity mag u meteen starten met de training Microsoft 365 Identity & Services | MS-100 voor de expert certificering.

Tot op heden zijn er 4 Associate en 1 Expert certificering beschikbaar. Voordat u start met de Associate certificering is er de training Microsoft 365 Fundamentels. Deze training is niet verplicht voor het starten met een van de vier workload Associate certificeringen.

Mocht u al in het bezit zijn van de MCSE Productivity dan hoeft u niet in het bezit te zijn van een van de workload certificeringen, maar mag u meteen starten met de Expert certificering.

Niet alleen op het gebied van Microsoft 365 maar ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Managing Modern Desktop | MD-101 of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

November 2019