NIEUW: Windows 10 | MD-100 E-Learning
Microsoft heeft de Microsoft 365 certificeringspaden vanaf dit jaar aangepast. De klassikale trainingen zijn sinds begin dit jaar beschikbaar en ook de eerste Microsoft 365 training is vanaf heden beschikbaar in onze Education On Demand omgeving. We zijn hard aan het werk om ook de overige trainingen beschikbaar te maken.

Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator Associate / Windows 10
De Windows 10 / MD-100 training is de eerste training die beschikbaar is in E-Learning. De Microsoft 365 trainingen zijn naast de Azure & Microsoft Dynamics trainingen de eerste Role-based trainingen. Deze trainingen zijn meer gericht op de specifieke werkvelden en sluiten beter aan op de arbeidsmarkt. In de loop van het jaar worden naar verwachting meer certificeringspaden uitgerold. Lees hier meer over alle nieuwe role-based trainingen.

Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Microsoft is meerdere certificeringspaden aan het wijzigen naar de nieuwe Role-based trainingen. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Windows 10 / MD-100 of de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Juli 2019