Al bijna een jaar werken we op afstand, groot en klein. Vergaderingen zijn online meetings geworden en communicatie met andere collega’s verloopt grotendeels via telefoon, chat en e-mail. Veel organisaties hebben afgelopen jaar dan ook hun diensten en/of netwerken digitaal beschikbaar moeten maken in verband met het grotendeels op afstand werken. Dat dit invloed heeft gehad op de trend voor de ict-sector in 2021 zien we maar al te goed.

Eén van de belangrijkste trend welke we dit jaar terug gaan zien in de ict-sector is ‘overal beschikbaar zijn’. We hebben het er dan niet over dat medewerkers ‘s nachts uit bed gebeld kunnen worden maar dat de organisatie online van dienst kan zijn voor zowel medewerkers als voor klanten. Deze verandering is al langere tijd gaande maar treedt nu natuurlijk naar de voorgrond omdat veel dingen in real life niet of minimaal mogelijk zijn. Daarnaast is een groot gedeelte van ons er al aan gewend dat alles bijna online al beschikbaar is. En nog liever vandaag dan morgen geleverd.  Hierbij spelen efficiëntie en persoonlijke gebruikservaring een grote rol.

Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe kennis & vaardigheden te leren in de IT. Maar met het minimaal aantal klassikale trainingen maakt dat het allemaal wel een stukje ingewikkelder zou je zeggen. Niets is echter minder waar! Bijna al onze trainingen zijn ook beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving. Dat flexibiliteit in onze e-learning trainingen bovenaan staat is een ding wat zeker is, want je hebt de mogelijkheid om 24/7, 365 dagen lang te studeren op iedere gewenste plek.

Onze Education On Demand Omgeving geeft je de mogelijkheid om in te loggen in je persoonlijke leerportaal waar de door jouw gewenste training voor je klaar staat. Via onze unieke Hybrid Learning methode lees, zie en hoor je niet alleen de theorie maar kan je deze ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk via de Real Live Practice Labs*. Ook een proefexamen is inbegrepen. Zo kun je testen of je de kennis en vaardigheden goed hebt begrepen en klaar bent voor het officiële examen. Dus op naar die certificering dit jaar!

*Indien beschikbaar

Februari 2021