De eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Dit jaar zijn we bij DutchTrain goed gestart met de release van een aantal e-learning trainingen. Maar dat was het zeker niet voor dit jaar en dus gaan we daar deze maand gewoon mee verder. Vorige week introduceerde we een nieuwe online training op het gebied van security. Deze week hebben we een nieuwe training op een heel ander gebied, namelijk Cisco.

Dit is alweer de vijfde nieuwe Cisco training in ons online portfolio. Deze nieuwe Cisco training Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies (SCOR) behoort bij het core examen 350-701. Wanneer u het core examen succesvol aflegt in combinatie met één van de geselecteerde concentrations examens bent u in het bezit CCNP Security.

Naast bovenstaande nieuwe Cisco training hebben we bij DutchTrain al meerdere Cisco trainingen in ons online portfolio:
Implementing and Administering Cisco Solutions | CCNAexam 200-301
Developing Applications and Automating Workflows using Cisco Core Platforms (DEVASC) | CCNA DevNetexam 200-901
Implementing Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)exam 350-401
Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)exam 300-410

DutchTrain’ Education On Demand Omgeving
Alle online trainingen van DutchTrain zijn gebaseerd op Hybrid Learning. Deze methode is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het Cisco examen 350-701.

Februari 2021