NIEUW: Planning and Configuring a Messaging Platform | MS-200 E -Learning

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Want vanaf vandaag voegen wij bij DutchTrain weer een nieuwe training toe aan onze Education On Demand Omgeving. De training Planning and Configuring a Messaging Platform | MS-200 is vanaf heden beschikbaar.

Planning and Configuring a Messaging Platform | MS-200
De training Planning and Configuring a Messaging Platform | MS-200 is de eerste van de twee trainingen voor het behalen van de certificering Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate. Deze certificering is een van de 6 Microsoft 365 Associate certificeringen.

De tweede training Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platfom | MS-201, voor het behalen van de certificering Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate, is al wel klassikaal beschikbaar en komt zo snel mogelijk online in onze online leeromgeving.

Wanneer u start met een Microsoft 365 certificering kunt u deelnemen aan de training Microsoft 365 Fundamentals. Deze is niet verplicht om te starten met de daaropvolgende associate certifceringen. Voor het behalen van de expert certificering; Microsoft Certified 365 Enterprise Administrator dient u wel in het bezit te zijn van een van de onderstaande workload associate certificeringen.

Microsoft 365 Modern Desktop Administrator Associate
Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate
Microsoft 365 Messaging Administrator Associate
Microsoft 365 Security Administrator Associate
Microsoft 365 Teams Administrator Associate

Mocht u al in het bezit zijn van de MCSE Productivity dan hoeft u niet in het bezit te zijn van een van de workload certificeringen, maar mag u meteen starten met de Expert certificering.

Een groot gedeelte van de nieuwe Microsoft Role-based traingen vindt u bij DutchTrain al terug in onze Education On Demand Omgeving. Mocht u vragen hebben wanneer een specifieke training beschikbaar wordt, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: Tel 040-2200 202 of info@dutchtrain.nl

Niet alleen op het gebied van Microsoft 365 maar ook op het gebied van Azure is Microsoft bezig met een wijziging in de certificering. Lees daar hier meer over. Natuurlijk zijn alle nieuwe Microsoft Role-based trainingen ook klassikaal bij DutchTrain beschikbaar. Al deze trainingen vindt u onderaan de pagina.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

Microsoft wijzigt certificeringspaden
Op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft Dynamics zijn ook certificeringen gewijzigd. Kijk voor alle nieuwe certificeringen en trainingen hier.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de online training Managing Modern Desktop | MD-101 of een van de andere Microsoft trainingen neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Februari 2020