NIEUW: AWS Cerified Cloud Practitioner | CLF-C01 E-Learning
Goed nieuws! Ook de Amazon Web Services (AWS) trainingen zijn vertegenwoordigt in onze Education On Demand Omgeving. Vanaf heden is de Foundational training AWS Certified Cloud Practitioner | CLF-C01 beschikbaar.

Amazon Web Services | AWS
AWS certificeringen kunt u behalen op 4 levels; Foundational, Associate, Professional & Specialty. Twee Associate trainingen zijn al langer beschikbaar in onze Education On Demand Omgeving. Maar vanaf heden voegen wij hier ook een de Fundamentals training aan toe; AWS Certified Cloud Practitioner.

E-Learning van DutchTrain
Al onze E-Learning trainingen zijn volgens de leermethode Hybrid Learning. Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. Om u de kans te geven de nieuwste kennis & vaardigheden volledig eigen te maken heeft u tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen om u optimaal voor te bereiden voor het examen AWS Cloud Practitioner | CLF-C01.

Januari 2021