NIEUW: AWS Associate E-Learning| Architect & Developer
Amazon Web Services biedt schaalbare Cloud Computing Services. Vanaf heden biedt DutchTrain de Associate trainingen aan in E-Learning

Amazon Web Services (AWS)
AWS certificeringen kunt u behalen op 4 levels; Foundational, Associate, Professional & Specialty. Al langer bieden wij de klassikale trainingen aan van AWS en vanaf heden bieden wij de trainingen AWS Certified Solutions Architect Associate & AWS Certified Developer Associate ook in onze online omgeving aan.

Onderaan de pagina vindt u al onze klassikale AWS trainingen. Voor meer informatie of inschrijven, neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Leermethode Education On Demand
Education On Demand (E.O.D) is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U kunt al deze hulpmiddelen inzetten waar en wanneer u wil. E.O.D. is een op Hybrid Learning gebaseerd didactische methode die tegemoet komt aan de moderne leerwensen van de hedendaagse cursist. E.O.D. is een 1 op 1 training met een specialist op afstand aan uw zijde.U bepaalt zelf wanneer u de training volgt, bij u op locatie of thuis in uw eigen omgeving. E.O.D. maakt het mogelijk.

In de visie van DutchTrain dient een leeromgeving ertoe te leiden dat de u de competenties ontwikkelt die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Heldere uitleg, nadruk op oefeningen en praktische tips en trucs dragen bij aan het overdragen van de  benodigde vaardigheden. Enthousiasme en begrip voor het individuele leertempo wordt gegarandeerd door persoonlijke aandacht. Lees meer…

September 2019