Het einde van het jaar is in zicht. Dat het de afgelopen twee jaar, twee onrustige jaren waren kunnen we denk ik wel met z’n allen zeggen. Wat is nóg mogelijk en wat misschien even niet. Fysiek moeten we even afstand houden. Maar bij DutchTrain vinden we het belangrijk om ook nu op iedere mogelijke manier, met onze training- & opleidingsmogelijkheden klaar te staan voor onze klanten. Want hoe prettig is het dat de training waarvoor u zich heeft ingeschreven altijd doorgang heeft & altijd beschikbaar is waar en wanneer u er tijd voor heeft.

Eén van onze flexibele training- & opleidingsmogelijkheden is onze Education On Demand Omgeving. Waar ook ter wereld, heeft u 24/7 de mogelijkheid om
deel te nemen aan de e-learning training. Via deze Hybrid didactische leermethode heeft u toegang tot de nieuwste kennis & vaardigheden in de IT.
Maar ook de projectmanagement en Office & Business Skills trainingen zijn natuurlijk vertegewoordigd in onze Education On Demand Omgeving.
Veel van DutchTrain’ Education On Demand trainingen leiden op tot wereldwijd erkende certificeringen van o.a. de volgende vendoren;
Microsoft, Cisco, Amazon Web Services,, CompTIA, EC-Council, ISACA, (ISC)2 & PMI. En een certificering geeft wéér voordelen. Wat die zijn? U leest ze hier.

Benieuwd naar al onze Education On Demand trainingen en de mogelijkheden hiervan? Bekijk onze brochure hieronder voor meer informatie.

Brochure Education On Demand Trainingen | DutchTrain BV