Bent u een ITIL v3 expert?

Bent u een ITIL v3 expert of bent u in het bezit van 17 ITIL v3 credits? Dan heeft u nóg tot 1 juli 2022 de mogelijkheid om meteen door te stromen naar de ITIL®4 Managing Professional certificering. Zorg dat uw kennis & vaardigheden niet verouderen en stroom door naar ITIL®4.

Axelos heeft ITIL v3 uitgefaseerd in verschillende fases. Bent u een ITIL v3 expert of bent u in het bezit van 17 ITIL v3 credits? Dan heeft u de mogelijkheid om tot 1 juli 2022 deel te nemen aan de Module ITIL Managing Professional Transition om door te stromen naar ITIL 4. De ITIL 4 Managing Professional Transition Module is ontworpen om ITIL v3 kandidaten die al hebben geïnvesteerd in staat te stellen eenvoudig over te stappen naar ITIL 4.

In de ITIL 4 Managing Professional Transition training worden de belangrijkste aspecten van ITIL 4 Foundation en de kernmodules van ITIL 4 Managing Professional samengevoegd tot één training. Cursisten krijgen een dieper inzicht in de belangrijkste concepten van het servicewaarderingssysteem dat succesvol beheer van moderne IT-ondersteunde services mogelijk maakt. Daarnaast bereidt de training de deelnemers ook voor op het ITIL® 4 Managing Professional overgangsexamen dat leidt tot de ITIL® 4 Managing Professional certificering.

Heeft u interesse in de ITIL 4 training of vragen met betrekking tot de certificering? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs: info@dutchtrain.nl of tel: 040-2200 202

Februari 2022