De cloud is buitengewoon belangrijk geworden en heeft een revolutionaire impact gehad op de manier waarop we IT-services benaderen, gegevens opslaan, applicaties draaien en samenwerken. Een AWS-certificering verwijst naar de officiële erkenning van je vaardigheden en expertise in het werken met Amazon Web Services (AWS).

Amazon Web Services (AWS) is een uitgebreid cloud computing-platform dat wordt aangeboden door Amazon. Het biedt een breed scala aan cloudservices, waaronder computing power, opslagopties, databasebeheer, machine learning, analyse, & netwerken.

Een AWS-certificering verwijst naar de officiële erkenning van je vaardigheden en expertise in het werken met Amazon Web Services (AWS). AWS biedt een uitgebreid certificeringsprogramma dat verschillende niveaus van certificeringen omvat, die zijn ontworpen om je kennis en vaardigheden in AWS-services en cloud computing te valideren. De AWS-certificeringen zijn ingedeeld in verschillende tracks, elk gericht op specifieke technische rollen of niveaus van ervaring.

Het behalen van een AWS-certificering kan waardevol zijn voor je carrière, omdat het aantoont dat je over de benodigde expertise beschikt om met AWS te werken en cloudprojecten succesvol te implementeren. Om jou de juiste kennis en vaardigheden mee te geven hebben vanaf heden AWS Learning Bundles in onze Education On Demand Omgeving toegevoegd.

Heb je vragen over een Amazon Web Services certificering? Neem hiervoor contact op met een van onze opleidingsadviseurs tel: 040 -2200 202 of info@dutchtrain.nl