Extra informatie met betrekking tot doorgang van trainingen & examens

Extra informatie met betrekking tot doorgang van trainingen & examens
DutchTrain vindt het belangrijk u op de hoogte te houden met betrekking tot het coronavirus (COVID-19), welke maatregelen wij hierin nemen en wat u opties zijn voor de doorgang van onze trainingen en examens.

Update September 2020

In deze bijzondere tijden is het voor DutchTrain prioriteit nummer 1 om goed te zorgen voor onze mensen en hun families, onze klanten en business partners. Ook nu doen we er alles aan de beste dienstverlening te bieden die past bij de behoeften van onze klanten. In fysiek opzicht moeten we op dit moment even afstand van elkaar houden. Maar juist nu vinden wij het belangrijk om verbonden met elkaar te blijven. Want goede relaties zijn op momenten als deze belangrijker dan ooit. Daarbij steunen we onze relaties en organisatie, zodat zij veilig, verbonden en geïnformeerd blijven. Samen zijn we sterk.

We gaan bij DutchTrain weer klassikaal trainen
We trainen weer klassikaal op onze locaties. Het aantal stoelen is beperkt. Dit alles natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Maar mocht u zich er toch niet helemaal prettig bij voelen om klassikaal te trainen, dan verzorgen wij ook nog steeds de online Dynamic Virtual Classroom trainingen of kies uit een van onze vele Education On Demand trainingen. Deze trainingen kunt u volgen vanaf iedere gewenste locatie. Bij DutchTrain staan wij voor u klaar.

Dynamic Virtual Classroom training
De Virtual Classroom training is bijna hetzelfde als een klassikale training bij DutchTrain. U heeft contact met de docent en medecursisten, maakt dezelfde opdrachten en ontvangt hetzelfde cursusmateriaal. Het enige verschil is de locatie waarop u de training volgt.

Een training boeken?
Zou u op dit moment graag een training bij ons boeken maar bent u bezorgd over het verdere verloop van het coronavirus? Natuurlijk kunt u ook op voorhand voor Dynamic Virtual Classroom kiezen of voor één van onze Education On Demand (E-Learning) trainingen. In onze Education On Demand Omgeving kunt u 24/7 studeren, heeft u 365 dagen toegang tot de online leeromgeving, op elke locatie.

Test Center & Examens
Zoals u misschien wel weet is DutchTrain ook een geaccrediteerd Test Center voor verschillende vendoren. Ons Test center is geopend voor examens. Natuurlijk nemen wij bij DutchTrain extra maatregelen om de hygiëne in ons Test Center te waarborgen:

  • Nies & hoest in uw elleboog
  • Was regelmatig uw handen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Wij zorgen dat de afstand tussen examenkandidaten kan worden gewaarborgd door minder seats beschikbaar te stellen.
  • Na iedere examenkandidaat wordt de werkplek gedesinfecteerd.
  • Bij verkoudheids- en/of griepklachten vragen wij uw, volgens het advies en de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid, om thuis te blijven en uw examen te verplaatsen naar een later gelegen dag.
  • Voor examenkandidaten geldt dat er in ons Test Center speciale voorschriften zijn opgesteld door de examenleveranciers i.v.m. het coronavirus. Deze voorschriften moeten opgevolgd worden. Klik hier voor de voorschriften van Pearson Vue. Deze voorschriften hanteren wij ook voor de overige Test Center organisaties.

September 2020